Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Άβυσσος

Πρόκειται για κακό όνειρο που θα φέρει, γενικά, στενοχώρια. Αν δείτε άβυσσο, προσέξτε γιατί διατρέχετε κίνδυνο, να πάθετε ζημιές, να έχετε φιλονικίες και προβλήματα και βλάβες ηθικές.
Αν δεις ότι βρίσκεσαι πολύ κοντά στην άκρη της αβύσσου, πρόσεχε την υγεία σου και τις διάφορες προτάσεις που θα σου κάνουν.
Αν δεις ότι πέφτεις σε άβυσσο και κατορθώνεις να ξανανεβείς στην επιφάνεια, σημαίνει ότι δεν θα πάθεις μεγάλη ζημιά από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις.
Αν κάποιοι σε βοηθούν να βγεις από την άβυσσο, σημαίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι θέλουν το καλό σου.
Αν δεις ότι πέφτεις αλλά την τελευταία στιγμή πιάνεσαι από τα χείλη της αβύσσου και ανεβαίνεις, θα τρομοκρατηθείς από κάτι που θα μπορούσε να είναι μοιραίο αλλά θα τη γλιτώσεις φτηνά.
Αν δείτε ότι κοιτάζετε σε μιαν άβυσσο, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε απειλές κατάσχεσης ιδιοκτησίας, και ότι θα υπάρξουν φιλονικίες και κατηγορίες προσωπικής φύσεως, που θα σας δυσκολέψουν την αντιμετώπιση των προβλημάτων της ζωής.
Για μια γυναίκα που ονειρεύτηκε πως κοίταζε σε άβυσσο, σημαίνει ότι θα φορτωθεί με ανεπιθύμητες φροντίδες. Αν δει πως πέφτει στην άβυσσο, η απογοήτευση της θα είναι πλήρης, αν όμως δει πως κατάφερε να την περάσει, ή να την αποφύγει, σημαίνει ότι θα αποκατασταθεί.
Άβυσσος πάγων προμηνύει ζημιά και θέλει προσοχή.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*