Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Άγαλμα

Αν δεις άγαλμα στον ύπνο σου, να περιμένεις αποτυχίες και στασιμότητα στις δουλειές σου. Αν, όμως, το άγαλμα κινήθηκε, δηλαδή, ζωντάνεψε, περίμενε επιτυχίες στις δουλειές σου. Οι κρατικές σου υποθέσεις θα πάρουν καλό δρόμο. Τέλος, αν είδες τον εαυτό σου να καμαρώνει, να θαυμάζει ή να ακουμπά ένα άγαλμα κάποιου μεγάλου άντρα ή Θεού, να περιμένεις επιτυχίες και θα ακούσεις ευχάριστα γεγονότα. Αν είσαι άνδρας και δεις άγαλμα γυναίκας, οι αισθηματικές σου προτάσεις θα συναντήσουν την αδιαφορία.
Αν μια κοπέλα ονειρευτεί άγαλμα ή ότι φτιάχνει η ίδια ένα άγαλμα, να περιμένει πρόταση γάμου. Αν δεις πολλά αγάλματα μαζί, τότε εξ’ αιτίας σου θα έχεις αποτυχία στις προσπάθειές σου. καλό είναι να ψάξεις να την βρεις. αν το άγαλμα που θα δεις είναι θεάς, τότε σημαίνει μεγάλη και σύντομη επιτυχία. αν πάλι ο ίδιος φτιάχνεις ένα άγαλμα, ως ανύπαντρος θα σου κάνουν πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις γάμου, αν είσαι παντρεμένος θα σου έλθει μια ευχάριστη είδηση.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*