Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Άγνωστος

Ο άγνωστος είναι σημάδι του καλού και της επιτυχίας. Αν είσαι ανύπαντρη κοπέλα και ονειρεύεσαι κάποιον άγνωστο να βαδίζει στο πλευρό σου, περίμενε προξενιό ή πρόταση γάμου. Γενικά, ο άγνωστος ή η άγνωστη είναι σύμβολα ευημερίας και επιτυχίας.


20 comments on “Άγνωστος

  1. Το oneirokriths-oneira.gr παρέχει πληροφορίες για την ερμηνεία ονειρικών συμβολισμών. Δεν παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες ερμηνείας ονείρων. Οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδρούν μέσω μυνημάτων ώστε να συζητούν τις ονειρικές τους εμπειρίες και τις ερμηνείες τους, όπως και αν πολλές από αυτές επαληθεύθηκαν.

  2. Συγγνώμη, αλλά απαντάει ποτέ,κανείς στις ερμηνείες των ονειρων??!
    Εχω δει άπειρα posts απο αναγνώστες αλλά ουδεποτε εχω δει, έστω μια απάντηση…

  3. Γεια σας! Είδα πως ήμουν σε μία Εκκλησία (γνωστή,πηγαινα συχνά) με κάτι φίλες μου και ξαφνικά βραδιάζει και μας πλησιάζουν δυο άγνωστοι παίζει να ταν 1-2 χρόνια μεγαλύτεροι….καταλαβαμε ότι ήθελαν να μας κανουν κακό οπότε εγώ φωναξα δυνατά σε κάποιες κυρίες να μας βοηθήσουν,με άκουσαν και τους έδιωξαν από την Εκκλησία! Τι σημαίνει αυτό?

  4. λοιπον ειδα στον υπνο μου οτι ειμουν καπου σκοτεινα και ξαφνηκα εμφανιζεται ενας αγνωστος κυριος και μου μιλαγε αλλα εγω δεν καταλαβενα τι νου ειπε και σε καποια φαση την ωρα που μιλαγε δεν προλαβε να τελειωσε και εξαφανιστηκε , μετα ξυπνησα και ενιωθα κατι να με ακουμπαει στα ποδια εγω τρομαξα κ εφυγε και μετα ξανα κοιμηθικα τι ηταν αυτο ??????
    απαντηστε πλιζ!!

  5. Ξέχασα να σας πω ότι με αυτό τον άγνωστο..Όποτε τον βλέπω στον ύπνο μου είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί του όπως και εκείνος… (Η ιδια κοπέλα είμαι που έγραψε το προηγούμενο σχόλιο..)

  6. Γειά σας, εγώ βλέπω συνέχεια έναν άνδρα..Δεν το ξέρω και ούτε έχω κάποιο φίλο που να του μοιάζει..Αλλά στον ύπνο μου κάνω σαν να τον ξέρω χρόνια..Μόνο Που ούτε το όνομά του δεν ξέρω..Αυτός ξέρει τα πάντα για ‘μένα.. Εγώ ξέρω τα πάντα έκτος από το όνομά του όπως είπα και πιο πάνω.. Επίσης όποτε τον βλέπω δεν έχω καθαρή εικόνα του προσώπου του..Είναι θολή..Όλο αυτό τι σημαίνει????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*