Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Άγνωστος

Ο άγνωστος είναι σημάδι του καλού και της επιτυχίας. Αν είσαι ανύπαντρη κοπέλα και ονειρεύεσαι κάποιον άγνωστο να βαδίζει στο πλευρό σου, περίμενε προξενιό ή πρόταση γάμου. Γενικά, ο άγνωστος ή η άγνωστη είναι σύμβολα ευημερίας και επιτυχίας.


20 comments on “Άγνωστος

  1. Ξέχασα να σας πω ότι με αυτό τον άγνωστο..Όποτε τον βλέπω στον ύπνο μου είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί του όπως και εκείνος… (Η ιδια κοπέλα είμαι που έγραψε το προηγούμενο σχόλιο..)

  2. Γειά σας, εγώ βλέπω συνέχεια έναν άνδρα..Δεν το ξέρω και ούτε έχω κάποιο φίλο που να του μοιάζει..Αλλά στον ύπνο μου κάνω σαν να τον ξέρω χρόνια..Μόνο Που ούτε το όνομά του δεν ξέρω..Αυτός ξέρει τα πάντα για ‘μένα.. Εγώ ξέρω τα πάντα έκτος από το όνομά του όπως είπα και πιο πάνω.. Επίσης όποτε τον βλέπω δεν έχω καθαρή εικόνα του προσώπου του..Είναι θολή..Όλο αυτό τι σημαίνει????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*