Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Άνεμος, ανεμοστρόβιλος

Αν ακούς τον άνεμο να ουρλιάζει ή να σφυρίζει, είναι σημάδι λύπης που έρχεται. Αν νιώσεις στα μάγουλα σου δυνατό, ζεστό άνεμο, θα έρθουν δάκρυα. Αν ο άνεμος είναι παγωμένος σε περιμένει μοναξιά. Αν σηκώνεται ανεμοστρόβιλος και σε τυφλώνει, θα χαλάσει ένα αίσθημα σου ή και μια δουλειά επειδή θα φανείς τυφλός σε κάτι που είναι ολοφάνερο. Αν δεν ακούς τον άνεμο αλλά τον βλέπεις να παρασύρει αγριόχορτα, θα έχεις μια περαστική λύπη ή μπλεξίματα στη δουλειά σου.

Αν ονειρευτείτε απαλό αέρα να σας φυσάει, σημαίνει ότι θ’ αποκτήσετε μεγάλη περιουσία, δημιουργημένη με στερήσεις και κόπους.
Αν δείτε πως περπατάτε ενάντια στον άνεμο, σημαίνει ότι θ’ αντισταθείτε θαρραλέα στον πειρασμό και μ’ επιμονή πρωτοφανή θα επιτύχετε το σκοπό σας. Αν ο αέρας σας σπρώχνει χωρίς να το θέλετε, προμηνύονται εμπορικές αποτυχίες και απογοήτευση στον έρωτα.

Αέρας που σας σπρώχνει προς τα εκεί που θέλετε να πάτε, προοιωνίζει αναπάντεχους συμπαραστάτες, που θα σας βοηθήσουν, έναντι των αντιπάλων σας. Αν δείτε ότι πιαστήκατε μέσα σε ανεμοστρόβιλο, σημαίνει ότι πιθανά αντιμετωπίσετε δυσάρεστα γεγονότα.


5 comments on “Άνεμος, ανεμοστρόβιλος

  1. Είδα ότι είχα πάει νε την μητέρα μου στη θάλασσα και ενώ ήταν όλα ήρεμα αλλα Η θάλασσα είχε κύμα σχετικά έντονο. Αυτό δεν εμπόδιζε κανένα να μπει οπότε μπήκαμε και εμείς αλλα τότε ξεκίνησε να μεγαλώνει το κύμα πολύ ώσπου έγινε τεράστιο και αποφασίσαμε να βγούμε τότε όλοι μαζί είχαμε πολύ μακρυά κάτι σαν ένα τεράστιο κύμα εγώ όμως έβλεπα ανεμκστροβιλο και όταν το είπα αυτό τότε το είδαν όλοι και ξαφνικά βλέπαμε έναν τεράστιο κόκκινο ανεμκστροβιλο που ερχόταν και μέσα στη θάλασσα έκανα χαμό παρασερνε τα πάντα και σιγά σιγά έβγαινε προς τα έξω χωρίς όμως να κουνάει τίποτα και όταν ήρθε προς το μέρος μας απλα έφυγε. Μετά όμως ενώ όλα ημερεψαν εγώ βρισκόμουν με τελείως αλλα άτομα με φίλη από τη σχολή χωρίς να είναι πουθενά η μητέρα μου και χωρίς εγώ να θυμάμαι ότι πριν ήμουν μαζί της. Και πάλι ενώ ήταν ολα ήρεμα έγινε πάλι μόνο που αυτή τη φορά ήταν λευκός ο ανεμοστροβιλος και όχι τόσο μεγάλος όσο ο κόκκινος αλλα αυτή τη φορά όταν ήρθε ήταν πιο δυνατός από τον άλλο και είχε και μια γυναίκα πάνω του ξανθιά που φαινόταν να τον ελέγχει εκείνη. Κρατούσε ένα μπουκάλι και όταν περνούσε απ όλους μας έριχνε από αυτό που είχε μέσα σε εμένα το έριξε περισσότερες φορές και ένιωσα ένα μούδιασμα σαν να μην μπορούσα να σταθώ όρθια.. Παρόλα αυτά περπάτησα κανονικά εκείνη έφυγε χωρίς να πειράξει κανέναν και μείναμε αυτοί μου είμασταν ακριβώς σαν να μην έγινε ποτέ τίποτα.. Μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνει;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*