Αίμα – αιμορραγία

Το αίμα συμβολίζει τη ζωτικότητα αλλά σχετίζεται, επίσης, με τον φόβο και την οργή. Η μεγάλη απώλεια αίματος υποδηλώνει απώλεια δυνάμεων.
Αν ονειρευτείς ακατάσχετη αιμορραγία, περίμενε να ξεσπάσει το μίσος και η κακία από ένα φίλο σου. Αν το αίμα είναι μαύρο και ακάθαρτο, περίμενε συμφορές και πίκρες. Ρούχα λεκιασμένα με αίμα στο όνειρο, είναι ένδειξη ότι εχθροί επιδιώκουν να ματαιώσουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία που ανοίγεται μπροστά σας. Όποιος ονειρευτεί αίμα, θα πρέπει να φυλάγεται από παράξενες φιλίες. Αν δείτε αίμα να τρέχει από πληγή, θα πρέπει να περιμένετε σωματικούς πόνους και στενοχώρια. Επίσης, προμηνύονται κακές επιχειρήσεις από ατυχείς διαπραγματεύσεις και συμπράξεις. Αίμα στα χέρια σας, σημαίνει άμεση κακοτυχία, αν δεν προσέξετε τον εαυτό σας και τις υποθέσεις σας. Αν δείτε αίμα κόκκινο, σημαίνει κάτι το γρήγορο, είτε είδηση, είτε καλό. Αν το αίμα τρέχει κόκκινο και στην υγεία σας είσαστε καλά, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχίες μεγάλες και γρήγορη χαρμόσυνη είδηση σας περιμένει. Αν το αίμα που θα δείτε είναι πολύ κόκκινο και προέρχεται από άλλους, θα έχετε πολλές και σημαντικές επιτυχίες. θα γίνονται πιο σημαντικές όσο πιο πολύ είναι το αίμα. Αν πάλι τρέξει επάνω σας αίμα, θα πάρετε μεγάλη χαρά, πλούτη, και ευτυχία και εκπλήρωση των αισθηματικών σας επιθυμιών. Αν όμως η υγεία σας δεν είναι καλή και δείτε αίμα, τότε η υγεία σας θα χειροτερέψει. Αν δείτε αίμα μαύρο και βρώμικο ή αν το φτύνετε, σημαίνει αρρώστια. Αν δείτε να ουρείτε αίμα, τότε σημαίνει ότι απαλλάσσεστε από κάτι το ανεπιθύμητο. Αν δείτε ότι χάνετε αίμα τότε θα εκπληρωθούν οι αισθηματικές σας επιθυμίες. Αν δείτε ότι βγαίνει αίμα από το στόμα σας, σας περιμένει μεγάλη αρρώστια. Αν δείτε ότι δίνετε αίμα σε κάποιον άλλο, σας περιμένει σύντομη ευτυχία. Αν το αίμα που θα δείτε είναι κάποιου ζώου που το σφάζουν και σας λερώσει και είσαστε άρρωστος, θα γίνετε γρήγορα καλά, αν είσαστε υγιής θα γίνετε πολύ δυνατός. Όταν κοπέλα δει αίμα από την περίοδο της, να περιμένει γάμο γρήγορα, αν είναι παντρεμένη την περιμένει μεγάλη χαρά. Τέλος, μερικοί πιστεύουν πως αν δουν αίμα στον ύπνο τους, το όνειρο χάνεται.

47 comments on “Αίμα – αιμορραγία

  1. Η θεία μου με είχε δει στο όνειρο της ότι αιμορραγούσα πολύ και με ρωτούσε αν πονάω της έλεγα όχι και φώναζε γρυγορα να την πάμε νοσοκομείο (με την θεία μου μένουμε πολύ μακριά άλλες χώρες)
    Τι μπορεί να σημενει αυτό και για ποια από της δυο σημενει κάτι?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *