Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Αίμα – αιμορραγία

Το αίμα συμβολίζει τη ζωτικότητα αλλά σχετίζεται, επίσης, με τον φόβο και την οργή. Η μεγάλη απώλεια αίματος υποδηλώνει απώλεια δυνάμεων.
Αν ονειρευτείς ακατάσχετη αιμορραγία, περίμενε να ξεσπάσει το μίσος και η κακία από ένα φίλο σου. Αν το αίμα είναι μαύρο και ακάθαρτο, περίμενε συμφορές και πίκρες. Ρούχα λεκιασμένα με αίμα στο όνειρο, είναι ένδειξη ότι εχθροί επιδιώκουν να ματαιώσουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία που ανοίγεται μπροστά σας. Όποιος ονειρευτεί αίμα, θα πρέπει να φυλάγεται από παράξενες φιλίες. Αν δείτε αίμα να τρέχει από πληγή, θα πρέπει να περιμένετε σωματικούς πόνους και στενοχώρια. Επίσης, προμηνύονται κακές επιχειρήσεις από ατυχείς διαπραγματεύσεις και συμπράξεις. Αίμα στα χέρια σας, σημαίνει άμεση κακοτυχία, αν δεν προσέξετε τον εαυτό σας και τις υποθέσεις σας. Αν δείτε αίμα κόκκινο, σημαίνει κάτι το γρήγορο, είτε είδηση, είτε καλό. Αν το αίμα τρέχει κόκκινο και στην υγεία σας είσαστε καλά, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχίες μεγάλες και γρήγορη χαρμόσυνη είδηση σας περιμένει. Αν το αίμα που θα δείτε είναι πολύ κόκκινο και προέρχεται από άλλους, θα έχετε πολλές και σημαντικές επιτυχίες. θα γίνονται πιο σημαντικές όσο πιο πολύ είναι το αίμα. Αν πάλι τρέξει επάνω σας αίμα, θα πάρετε μεγάλη χαρά, πλούτη, και ευτυχία και εκπλήρωση των αισθηματικών σας επιθυμιών. Αν όμως η υγεία σας δεν είναι καλή και δείτε αίμα, τότε η υγεία σας θα χειροτερέψει. Αν δείτε αίμα μαύρο και βρώμικο ή αν το φτύνετε, σημαίνει αρρώστια. Αν δείτε να ουρείτε αίμα, τότε σημαίνει ότι απαλλάσσεστε από κάτι το ανεπιθύμητο. Αν δείτε ότι χάνετε αίμα τότε θα εκπληρωθούν οι αισθηματικές σας επιθυμίες. Αν δείτε ότι βγαίνει αίμα από το στόμα σας, σας περιμένει μεγάλη αρρώστια. Αν δείτε ότι δίνετε αίμα σε κάποιον άλλο, σας περιμένει σύντομη ευτυχία. Αν το αίμα που θα δείτε είναι κάποιου ζώου που το σφάζουν και σας λερώσει και είσαστε άρρωστος, θα γίνετε γρήγορα καλά, αν είσαστε υγιής θα γίνετε πολύ δυνατός. Όταν κοπέλα δει αίμα από την περίοδο της, να περιμένει γάμο γρήγορα, αν είναι παντρεμένη την περιμένει μεγάλη χαρά. Τέλος, μερικοί πιστεύουν πως αν δουν αίμα στον ύπνο τους, το όνειρο χάνεται.


41 comments on “Αίμα – αιμορραγία

 1. αρχικά άκουγα ήχους βγήκα έξω στο μπαλκόνι και ειδα ενα παγώνι να τρομοκρατεί κόσμο, έπεισης και ανθρώπους να σκοτώνουν γιατι δεν τους δίναν λεφτα το κράτος, ειδα έπεισης οτι κάψανε σπίτια και κάποιος την έσβηνε… και ενας άνθρωπος σκοτωμένος ειχε πάνω του ποντίκι …

 2. Εγώ παλι δεν θυμαμαι και πολλα απο το ονειρο μου, θυμαμαι μια συγκεκριμενη σκηνη ομως, που το εσωρουχο μου ειχε καφε αιμα νομιζω, περιοδου. Τι μπορει να σημαινει αυτο?

 3. ειδα να είμαι μεσα σε μπανιερα και ενασ αντρας ψυλος σγουρομαλης προσπαθουσε να με σκοτωσει.ξεφιγα και πηγα στους δικους μου και το ειπα.εκεινος το αρνηθηκε και τοτε εγω του ειπα και τι αιμα είναι αυτό επανο σου.ηταν γεματος αιμα στο παντελονι του.εγω δεν ειχα αιματα πανω μου.

 4. Καλησπέρα σας
  Χθες ονειρεύτηκα πως είχα περίοδο και είχα βγει κάπου με την παρέα μου. Ξαφνικά αρχίζω να αιμοραγω ακατάσχετα και να λερώνομαι. Το αίμα δεν σταματούσε με τιποτα και στο τέλος έβγαλα και απ το στόμα. Η φίλη μου τρόμαξε και της είπα να με πάει στο νοσοκομείο. Τότε ξύπνησα. Πως μπορεί να ερμηνευθεί;

 5. Γεια σας! Ειχα δει πως είχα πάει σε ένα πάρκο με τον πατέρα μου,ετσι όπως προχωραγαμε είδαμε μία νεαρή γυναίκα να μαλώνει πολύ άσχημα τα παιδιά της εν τέλη άρχισε να τα βαραει και αυτά να έβγαζαν αίμα(κοκκινο) ήταν ΠΑΝΤΟΥ με αιμα! Τα παιδιά φοβηθηκανε και έτρεξαν προς μια κατεύθυνση με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να τα ψάχνει! Αυτο δν μαρεσε και είπα στον πατέρα μου να καλέσει την αστυνομία αλλά αυτός με κοίταξε και γέλασε!
  Τι σημαίνει αυτό?

 6. Καλησπέρα σας,
  Το όνειρο που θα σας περιγράψω είναι της γιαγιάς μου.
  Είδε στον ύπνο της την μικρή μου κορούλα που δεν είμαι ούτε έξι μηνών ακόμη. Την είδε στο κρεβάτι μας να πέφτει και να βγάζει αίμα πολύ από το στόμα. Εκείνη φοβήθηκε και μου λέει το παιδι χτύπησε και τι θα κάνουμε. Και την πλησίασε την γιαγιά μου και της λέω: γιαγιά μην φοβάσαι θα το σταματήσω εγώ το αιμα.
  Περιμένω απάντηση
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*