Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Αγάπη

Το να δείτε ότι αγαπάτε οτιδήποτε, σημαίνει ικανοποίηση με το περιβάλλον σας. Αν δεις κάποιον να σου δείχνει την αγάπη του ή εσύ να την εκδηλώνεις, θα ακούσεις για κάποιο γάμο ή για μια γέννηση. Γενικά, να περιμένεις να σου συμβούν ευχάριστα γεγονότα.
Αν ονειρευτείτε ότι η αγάπη των άλλων σας γεμίζει με ευτυχία, σημαίνει επιτυχία και απελευθέρωση από τις φροντίδες της ζωής. Για τους συζύγους, αγάπη στ’ όνειρο τους προλέγει μεγάλη ευτυχία και έξυπνα παιδιά που θα συντελέσουν στην ομορφιά της οικογένειας.
Πατρική αγάπη στ’ όνειρο σημαίνει συνεχή πρόοδο για την απόκτηση κοινωνικής θέσης και ευημερίας.
Μπορεί επίσης αν δείτε ότι σας αγαπούν, να σημαίνει ότι σας εξαπατούν και σας κοροϊδεύουν είτε άνδρας είστε, είτε γυναίκα. Θα πρέπει να σταματήσετε να έχετε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο που είδατε πως σας αγαπάει.
Αν σαν πατέρας ή μητέρα δείτε πως νοιώθετε αγάπη προς τα παιδιά σας, θα έχετε άνοδο κοινωνική και ευημερία. Αν πάλι δείτε ότι αγαπάτε κάποιο άτομο, τότε θα νοιώσετε ικανοποίηση για τις υποθέσεις σας, γιατί θα πάνε καλά.


8 comments on “Αγάπη

  1. Εγώ τώρα αυτήν την εβδομάδα βλέπω συνέχεια εναν άνθρωπο στο όνειρο μου που τον αγαπαω πολύ!… είδα ότι περπάταγε στο σκοτάδι και ένας καφε σκύλος δν με άφηνε να περάσω μια πόρτα αλλά τον άφησα να με μυρίσει και μετά
    Με άφησε…στην συνέχεια κάθησα σε ενα παγκάκι το οποίο δεν ηταν σταθερο …αλλα ξαφνηκα ηρθε αυτός ο άνθρωπος τον οποίο είμαι ερωτευμένη 4 χρόνια…εχουν γίνει πολλά άλλα οι γονείς μου δν με αφήνουν να είναι μαζί του λογο διαφορά ηλικίας…και κάθησε μαζι μου ,ήμουν αναμεσαστα πόδια του και εσκηψε να με φιλησει … φόραγε άσπρη μπλούζα και μετά μου εστειλε μήνυμα στο κινητό να φυγω μαζί του … Μήπως μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνει?

  2. Σημερα ειδα ενα ονειρο με το κοριτσι που αγαπαω πως θα εφευγε απο το σχολειο επειδη της ειπα πως την αγαπαω. Τι παει να πει αυτο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*