Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Αγιότητα, Άγιος, Αγία

Όπως κι αν δεις τον Άγιο ή την Αγία, είναι ένα καλό όνειρο. Γενικά, σημαίνει βοήθεια από πολύτιμο φίλο ή φίλη και προστασία. Αν ο Άγιος χαμογελά, τότε περίμενε ευχάριστα νέα και πολλή ευτυχία. Ακόμη και θυμωμένος, ο Άγιος ή η Αγία σε προφυλάσσει από κάποιο κακό που πας να κάνεις.
Αν συνομιλείς με Άγιο ή Αγία, πρέπει να εξομολογηθείς κάποια αμαρτία που σε βασανίζει.


One comment on “Αγιότητα, Άγιος, Αγία

  1. Εγώ σήμερα είδα ένα όνειρο που με μπέρδεψε πάρα πολύ … Καταρχήν είδα πως ήμουν νεκρή με ανοιχτά τα μάτια και πψς ύστερα προχωρούσα σε ένα άσπρο φως με και αριστερά και δεξιά μου ήταν πολύ αγίοι και απλά με κοιτούσαν καθώς προχωρούσα ..ύστερα άκουσα μια δυνατή φωνή να μου λέει κάτι(μέσα μου ήξερα ότι ήταν ο Θεός) και με έβαλε σε μια δοκιμασία στη γη για να μπω στον Παράδεισο.Εγω ενω ήμουν ”αόρατη” και πε9αμένη …δεν ξέρω φάντασμα ήμουν ιδέα δεν έχω .. πήγα σπίτι μου και βρήκα τους γονείς μου και τον αδερφό μου να κάνουν ό,τι κάνανε πάντα αλλά τα μάτια τους να είναι βουρκομένα . Ο Θεός μου είχε δωσει τη δυνατότητα να μιλάω στους άλλους και να με ακούνε . Έτσι μίλησα στον πατέρα μου και του ζήτησα να με πάει να με δω που πέθανα .Με είδα νεκρή με ανοιχτά τα μάτια και με είχε πατήσει μια νταλικά . Ύστερα μίλησα στα άτομα της οικογένειας μου και τους έλεγα μην ανησυχείτε είμαι εδω μαζί σας.με πίστευαν αλλά είχαν το ίδιο βλέμμα .Κάποια στιγμή άκουσα τον πατέρα μου να λέει ”Μαζέψτε τα όλα φεύγουμε (είπε μια χώρα αλλά δεν τη θυμάμαι) ” Ύστερα βρέθηκα σε ένα σχολείο που έμοιαζε με το δικό μου και μίλαγα στα παιδιά στην αρχή τρομάζανε και μετα λέγανε”κρίμα,είναι να σου είναι γραφτό ” και μετά έλεγα εγώ ”και έκανα τόσα όνειρα για τη ζωή μου” … μετά ξύπνησα με δάκρυα στα μάτια..και δεν 3έρω αν αυτό το όνειρο είναι κάτι καλό ή κάτι κακό .. ευχαριστώ πολύ για το χρόνο ελπίζω σε μια απάντισή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*