Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Αδάμ και Εύα

Αν ονειρευτείτε τους πρωτόπλαστους είναι προειδοποίηση για τις σχέσεις σας με άτομα του αντίθετου φύλου που μπορεί να σας προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα. Για τους παντρεμένους, προμηνύονται οικογενειακές δυσκολίες. Επειδή η Εύα πλάστηκε από το πλευρό του Αδάμ, αν δει το όνειρο κάποιος άντρας, σημαίνει ότι θα κάνει μια μικροεπέμβαση.
Αν ονειρευτείτε τον Αδάμ και την Εύα, σημαίνει ότι κάποιο τυχαίο γεγονός θα σας στερήσει την ελπίδα της επιτυχίας στην εργασία σας.
Αν τους δείτε στον Παράδεισο, τον Αδάμ με φύλλο συκής αλλά την Εύα γυμνή με μόνο ένα χρωματιστό φίδι να στολίζει τη μέση και το υπογάστριο της, σημαίνει ότι η προδοσία και η κακοπιστία θα “συνωμοτήσουν” για να καταστρέψουν την περιουσία σας.
Είτε δείτε είτε ακούσετε την Εύα να μιλάει με το φίδι, σημαίνει ότι επιτήδειες γυναίκες θα σας μπλέξουν, με αποτέλεσμα να χάσετε την περιουσία και την καλή σας φήμη.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*