Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Αεροπλάνα – αεροπλάνο

Ανάλογα με το τι κάνεις, ανεβαίνεις, κατεβαίνεις, ταξιδεύεις ή βλέπεις αεροπλάνο να πετά, δίνονται και οι ερμηνείες. Αν ονειρευτείτε ότι είστε πιλότος, υπάρχουν πιθανότητες επιτυχίας σε μια νέα αρχή. Αν δεις πως ταξιδεύεις ή ανεβαίνεις σε αεροπλάνο, οι υποθέσεις σου θα πάνε καλά. Αν κατεβαίνεις όμως, περίμενε αποτυχίες στη δουλειά σου και στη ζωή σου (στον έρωτα). Αν δεις αεροπλάνο να πέφτει, να προετοιμαστείς ψυχικά γιατί κάτι κακό θα ακούσεις ή θα σου συμβεί. Αν δεις κατεστραμμένο αεροπλάνο, πρόσεξε. Κάποια καταστροφή θα πάθεις. Σε περίπτωση που το αεροπλάνο κάνει βουτιά προς τα κάτω, θα υπάρξουν σύντομα ευχάριστες εμπειρίες με το αντίθετο φύλλο. Αν τέλος, δεις αεροπλάνο να πετά ψηλά στον ουρανό ή στα σύννεφα, περίμενε θριάμβους και δόξες.


17 comments on “Αεροπλάνα – αεροπλάνο

  1. Είδα στον ύπνο μου τον ορίζοντα και την θάλασα πλατιά σαν λάδι. Ξαφνικά εμφανίζεται μέσα από την θάλασσα ένα τεράστιο κοίτος (πιθανόν δελφίνι) το οποίο έκανε μια παιχνιδιάρικη αναστροφή στον αέρα και βούτυξε ξανά μέσα στην ήρεμη θάλασσα. Ταυτόχρονα εμφανίστηκε ένα τεράστιο αεροπλάνο (αιρ μπάς) το οποίο πέταξε σε απόσταση αναπνοής πάνω από το κεφάλι μου (είκοσι μέτρα περίπου) και εξαφανίστηκε στην στρατόσφαιρα (έξω από την ατμόσφαιρα της γης) Αμέσως μετά ακούστηκε ένας εκωφαντικός κρότος και αμέσως μετά εμφανίζεται χωρίς την οροφή η οποία είχε να κάνει με την τουριστική θέση και με αυτόν τον τρόπο εμφανίζεται το εσωτερικό του αεροπλάνου το οποίο είναι γεμάτο κενές θέσεις, σταματάει και στέκεται στον αέρα, ανεβαίνω και κάθομαι στο κέντρο του αεροπλάνου φορώντας ένα χειτώνα σαν εκείνους που φοράνε οι γκουρού και αμέσως μετά ξυπνάω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*