Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Ακαθαρσίες

Αν βρεις ακαθαρσίες στο πιάτο ή στα ρούχα σου, είναι σημάδι ευτυχίας στον γάμο ή στον έρωτα. Αν, όμως δεις να τις τρως προετοιμάσου να πάθεις μεγάλη ζημιά ενώ, αν δεις ότι τις πετάς σε άλλον πολλά εμπόδια θα παρουσιαστούν στις δουλειές σου. Αν κάποιος τις πετά σε εσένα, θα υποστείς εξευτελισμό.

Οι ανθρώπινες ακαθαρσίες για μερικούς είναι χρήματα και για άλλους αρρώστια. Πάντως κατά γενική ομολογία το σύνηθες είναι ότι θα σου έρθουν αναπάντεχα πλούτη.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τα ρούχα σας είναι ακάθαρτα, σημαίνει ότι θα αναγκαστείτε να εγκαταλείψετε το σπίτι σας εξαιτίας κάποιας επιδημίας. Αν δείτε ότι κάποιος σας ρίχνει βρωμιές, σημαίνει ότι οι εχθροί σας θα προσπαθήσουν να σας πληγώσουν.


33 comments on “Ακαθαρσίες

  1. Είδα στο όνειρο μου ότι ο σκύλος μου έκανε ακαθαρσίες στην πάνα του, πολλές ακαθαρσίες και τις έτρωγε. Μπήκα εγω¨ στο σαλόνι και με κοίταζε και κουνούσε την ουρά του. Τι σημαίνει άραγε; Σκύλος να τρώει τις ακαθαρσίες του;

  2. Εγώ ειδα στον υπνο μου οτι πεταγανε ακαθαρσιες στο πρόσωπο της κόρης μου και οτι εψαχνα να βρω την αστινομια χορις αποτελεσμα τι ειναι αυτό? ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*