Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Ακρίδα – ακρίδες

Οι ακρίδες στον ύπνο σου σημαίνουν ότι θα έρθουν αβέβαιοι καιροί. Αν δεις ότι πιάνεις ακρίδες, περίμενε απιστίες απ’ τον άντρα σου ή την γυναίκα σου. Αν ακούς το χαρακτηριστικό ήχο τους χωρίς να τις βλέπεις, θα μάθεις τον θάνατο κάποιου γνωστού σου. Ακρίδες που πέφτουν και κατατρώγουν τα φυτά είναι προμήνυμα συμφοράς. Αν τρως ακρίδα, κάποια είδηση θα μάθεις και θα στενοχωρηθείς πολύ. Γενικά, η ακρίδα, όπως και αν τη δει κανείς, δεν είναι “καλή”. Προμηνύει συμφορές ή στενοχώριες. Αν ονειρευτείτε πως βλέπετε ακρίδες πάνω σε πράσινα φυτά, σημαίνει πως οι εχθροί σας απειλούν τα πιο ζωτικά σας συμφέροντα. Αν τις δείτε πάνω σε οποιαδήποτε άλλη πρασινάδα, σημαίνει κακή υγεία και απογοητεύσεις στην εργασία. Αν δείτε ακρίδες να σκιάζουν τον ήλιο, σημαίνει πως κάποιο ενοχλητικό πρόβλημα θα παρεμβληθεί στις άμεσες επιχειρήσεις σας, αλλά με την κατάλληλη διαχείριση τα πράγματα θα φτιάξουν. Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί ακρίδες, σημαίνει πως χάρισε την αγάπη και τη γενναιοδωρία της σε ανάξια πρόσωπα.


One comment on “Ακρίδα – ακρίδες

  1. Είδα ότι ήμουν γυμνή, ξαπλωμένη σ’ ένα δωμάτιο ξενοδοχείου… και υπήρχαν πάνω στο κρεβάτι, τα έπιπλα και το πάτωμα καμιά δεκαριά… νεκρές ακρίδες!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*