Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Ακρογιαλιά

Αν δεις ότι περπατάς σε ήρεμη ακρογιαλιά, θα περάσεις μια μεγάλη περίοδο ψυχικής και πνευματικής ηρεμίας. Αντίθετα, αν έχει φουρτούνα, θα συναντήσεις περαστικές αναποδιές. Αν περπατάς ξυπόλητος και ένα ελαφρό κυματάκι σου φιλάει τα πόδια, θα γνωρίσεις δόξες και τιμές. Αν είσαι μόνος στην ακρογιαλιά, σημαίνει πως θα έρθουν μέρες χαρούμενες και ευτυχισμένες, και πως ίσως, κάνεις κάποιο ταξίδι. Αν η παραλία έχει πολλά βράχια και η θάλασσα είναι ταραγμένη, το ταξίδι σου θα βρει πολλά εμπόδια.


One comment on “Ακρογιαλιά

  1. Καλημέρα. Χθές είδα στον ύπνο μου αρχικά τους παλιούς μου καθηγητές από το σχολείο (πλέον είμαι 22 χρονών) και ήμασταν σε μια λίμνη όπου τα πεζούλια που βρίσκονται στην άκρη να έχουν φύγει από την θέση τους ολόκληρα κομμάτια από τα πεζούλια και στην συνέχεια μεταφέρθηκα σε μια ακρογυαλιά όπου περπατούσα ξυπόλυτη στην αμμουδιά με κάποιον και βρέχονταν τα πόδια μου από το νερό της θάλασσας που σήκωνε ελαφρύ κύμμα και όταν συνέβαινε αυτό ηταν δειλινό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*