Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Αλυσίδα – αλυσίδες

Οι αλυσίδες συμβολίζουν αόρατους αλλά ισχυρούς δεσμούς που μας συνδέουν με κάποιον ή με κάτι. Γι’ αυτό, η σημασία τους στο όνειρο δηλώνει ένωση ή χωρισμό. Αν οι αλυσίδες είναι σκουριασμένες, περίμενε πολλά μπερδέματα και άσχημα αποτελέσματα στις δουλειές σου. Αν δεις αλυσίδα χρυσή ή λουλουδένια, να περιμένεις ευτυχισμένο γάμο. Αν είσαι δεμένος με αλυσίδες, κάτι σε βασανίζει ή σε απασχολεί. Οι παντρεμένοι που θα δουν αλυσίδες, να περιμένουν διαζύγιο. Εκείνοι που τις σπάνε, θα απαλλαγούν  από ένα βάρος. Σε οποιαδήποτε άλλη μορφή, οι αλυσίδες δεν είναι καλό όνειρο.

Αν ονειρευτείτε πως είστε δεμένος με αλυσίδες, σημαίνει ότι άδικα βάρη πρόκειται να ριχτούν στους ώμους σας’ μα αν δείτε πως καταφέρατε να τις σπάσετε, θα απαλλαγείτε από κάποια δυσάρεστη επιχείρηση ή κοινωνική υποχρέωση. Αν δείτε αλυσίδες, είναι προμήνυμα ότι κάποιοι που σας φθονούν θα σας συκοφαντήσουν και θα κάνουν προδοτικά σχέδια σε βάρος σας. Αν δείτε αλυσίδες σε άλλους, σημαίνει κακοτυχία σ’ αυτούς.


4 comments on “Αλυσίδα – αλυσίδες

  1. egw eida ps evgaza alusides ap to stoma m r paidia… k travousa k travousa k den teleiwnan…. t n sumainei??

  2. εγω ειδα οτι ημουν δεμενη με χοντρες βαριες αλυσιδες σε ενα ασπρο λαμπερο δωματιο απεναντι απο την πορτα.. αυτος που θελω εφευγε.. δεν μπορουσε ουτε να γυρισει να με λυσει ουτε καν το κεφαλι του γιανα με δει…βγηκε απο το δωμτιο και εκλεισε την πορτα…αν μπορει κανεις να το ερμηνευσει… ευχαριστω εκ των προτερων..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*