Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Αμόνι

Αν ονειρευτείς αμόνι, σε περιμένει καλή τύχη, αν κάνεις χειρωνακτική εργασία. Αλλά, μπορεί να σημαίνει και ότι το πείσμα και η αδιαλλαξία σου θα σε οδηγήσουν σε μεγάλες στενοχώριες. Αν είσαι άρρωστος, το αμόνι στον ύπνο σου σημαίνει ανάρρωση. Αν δεις σίδερα να σφυροκοπούνται στο αμόνι, θα πάρεις απρόσμενα χρήματα.

Αν δείτε στ’ όνειρο σας πυρωμένο αμόνι να το χτυπούν και να πετάει σπινθήρες, σημαίνει ευχάριστη εργασία για τον αγρότη, σημαίνει άφθονη σοδειά, για τις γυναίκες, το όνειρο αυτό προμηνύει ευνοϊκές καταστάσεις.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται στην εξουσία μπορούν να περιμένουν ψυχρότητα ή μικρές εύνοιες. Τα μέσα της επιτυχίας είναι στην εξουσία σας, αλλά για να την κατακτήσετε, θα χρειαστεί να μοχθήσετε μέσα σε δυσκολίες. Αν δείτε πως έσπασε το αμόνι, σημαίνει πως θα έχετε χάσει, από δική σας αμέλεια, σπουδαίες ευκαιρίες που δεν ξανάρχονται.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*