Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Απάτη

Στο όνειρο, η απάτη έχει τελείως αντίθετη σημασία από εκείνη που γίνεται στην πράξη. Αν δεις ότι απατάς τον αγαπημένο σου, σημαίνει πως του είσαι πιστά αφοσιωμένη και πως τον λατρεύεις. Αν δεις ότι σε απατούν, η τύχη είναι με το μέρος σου.

Αν ονειρευτείτε πως εξαπατήσατε ένα πρόσωπο, σημαίνει πως θα εξαπατήσετε τον υπάλληλο σας με σκοπό να κερδίσετε.
Αν δείτε πως είστε εσείς ο απατημένος, σημαίνει πως η απόπειρα των εχθρών σας να σας δυσφημίσουν και να σας μειώσουν θα αποτύχουν.
Αν δείτε πως κατηγορείτε κάποιον για απάτη, σημαίνει πως θα σας προσφερθεί θέση με μεγάλες απολαβές.

Αν ονειρευτείτε πως σας εξαπάτησαν στη δουλειά, θα συναντήσετε ανθρώπους πανούργους που επιδιώκουν να σας κόψουν την τύχη. Για ένα νεαρό άτομο που θα ονειρευτεί πως έπεσε θύμα απάτης σε τυχερά παιχνίδια, είναι προμήνυμα ότι θα χάσει την αγαπημένη του τον αγαπημένο της εξαιτίας καυγάδων και παρεξηγήσεων.


4 comments on “Απάτη

  1. χαρά νομίζω είναι καλύτερο να κρατάς τις αποστάσεις μεταξύ φίλου σου-φίλης σου και να προσέχεις να τσεκάρεις που και που το κινητό του. Καλά είναι να ξέρεις και απο γλώσσα του σώματος και να δείς πώς συμπεριφέρεται ο ένας στον άλλο και εκεί θα καταλάβεις αν αξίζει να ανυσυχείς. Μπορεί βέβαια να μήν είναι και κάτι σημαντικό το ονειρό σου..

  2. ego prosopika ida oniro pos me apatouse o filos m k tin epomeni vrika minimata sto kinito tou k m paradextike pos milouse me ali kopela k pos ixan vrethi mia fora..ara ta onira den pistevo pos dixnoun to anti8eto sxedon panta ala merikes fores se provlepun gia kati pou tha ginei…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*