Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Απαγωγή

Το να ονειρευτείτε απαγωγή δεν είναι καλό όνειρο. Αν δεις ότι σε απαγάγουνε, είναι προειδοποίηση ότι πρέπει να φυλαχτείς από την ίδια σου την απληστία. Μπορεί, όμως, να κάνεις και μια καινούρια γνωριμία που θα εξελιχθεί σε σφοδρό έρωτα.

Αν εσύ απαγάγεις κάποιο άλλο πρόσωπο, θα τα χαλάσεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο ή θα σου κλέψουν κάτι πολύτιμο. Αν αλληλοαπάγεσαι με το αγαπημένο σου πρόσωπο, σημαίνει ότι πετάς στα σύννεφα και θα πρέπει να προσγειωθείς σύντομα.

Για τους παντρεμένους σημαίνει ότι κρατούν θέσεις των οποίων τα καθήκοντα είναι ανίκανοι να φέρουν σε πέρας, και ότι χρειάζεται προσπάθεια για να μη ρεζιλευτούν. Για τους ανύπαντρους προλέγει απογοητεύσεις και απιστία από μέρους των ανδρών.


9 comments on “Απαγωγή

  1. eida oti me apagagoun…proin mou kiolas ….. alla jefiya kai meta vrhka proin files mou kai me voh9isan

  2. Βασικά πήγα βόλτα με τον αδερφό μου με την μηχανή και κατακρίβεια με hayabuza , πήγαμε καπου σαν πανηγύρι ή κάτι έτσι. Αυτός έφυγε και εγώ μπήκα σε ένα μαγαζί, ο ιδιοκτήτης έκλεισε τις πόρτες και όλα και δεν με άφηνε να φύγω, ήθελε να με βιάσει και να μείνω μαζί του και είχε και άλλες κοπέλλες εκεί και έφυγαν, όταν έφυγαν άφησαν την πόρτα ανοικτή και πήγα να φύγω και με τράβησε ο απαγωγέας και μετά τον αγγάλιασα και του λέω θέλω να δώ λίγο έξω για τελευταία φορά, (γιατί εκείνη την στιγμή, είδα τον αδερφο μου)με αφήνει λίγο να δώ έξω και άρχισα να φωνάζω του αδερφού μου και ήρθε και τον έδερνε, γροθιές, κλωτσιές, εγώ του έριχνα ξύδι στα μάτια του βάλαμε φωτιά στις τρίχες του και άλλα πολλά… Μπορεί κάποιος να μου πει όλο αυτό τι σημαίνει; Ευχαριστώ πολύ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*