Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Αποβάθρα – αποβίβαση

Αν είστε γυναίκες και δείτε ότι, μαζί με τον αγαπημένο σας, γυρίσατε από βαρκάδα και εκείνος δένει τη βάρκα στην αποβάθρα, θα πάρετε πολύτιμο δώρο απ’αυτόν.

Αν δεις ότι αποβιβάζεσαι, να είσαι σίγουρος ότι οι δουλειές σου θα πάνε καλά. Αν η αποβάθρα είναι γεμάτη εμπορεύματα, σημαίνει ευημερία. Αν είσαι σε αποβάθρα και δεις πλοίο ή τρένο σταματημένο, σημαίνει πως γρήγορα θα κάνεις ένα ταξίδι.

Αν δείτε ότι βρίσκεστε σε αποβάθρα, σημαίνει ότι σχεδιάζετε να κάνετε δυσάρεστα ταξίδια, και υπάρχουν πιθανότητες να έχετε ατυχήματα. Αν ονειρευτείτε πως περιπλανιέστε μόνος στα σκοτεινά, σημαίνει εχθρούς, αλλά αν ο ήλιος λάμπει, είναι ένδειξη ότι θα μπορείτε να αποφύγετε επικίνδυνους εχθρούς.

Το να δείτε ότι στέκεστε σε αποβάθρα σημαίνει πως οι αγώνες σας για αναγνώριση και ευημερία θα σα εξασφαλίσουν τιμές και υψηλές θέσεις.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*