Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Αράχνη

Αν ονειρευτείτε αράχνη, είναι ένδειξη εργατικότητας και προσοχής που θα έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία περιουσίας.

Το να δείτε αράχνη να υφαίνει τον ιστό της, είναι προμήνυμα ευτυχίας και ασφάλειας στο σπίτι σας. Αν δείτε πως σκοτώσατε αράχνη, σημαίνει οικογενειακούς καυγάδες. Το να δείτε ότι σας δαγκώνει αράχνη σημαίνει ότι θα γίνετε θύμα των εχθρών σας και οι επιχειρήσεις σας θα πάθουν ζημιές. Αν δείτε στ’ όνειρο σας αράχνες κρεμασμένες στους ιστούς τους, σημαίνει ευνοϊκές περιστάσεις για καλή υγεία και περιουσία.

Αν δεις πως σε περικυκλώνουν αράχνες, περίμενε στεναχώριες. Η λευκή αράχνη σημαίνει κάποια ευχάριστη έκπληξη. Αν η αράχνη σε δαγκώσει, θα αρρωστήσεις ή θα μάθεις για κάποιο δυστύχημα που έπαθε ένα σου συγγενικό πρόσωπο.

Μια μεγάλη αράχνη, που τη φοβηθήκατε, σημαίνει αύξηση του πλούτου, αλλά με κίνδυνο να τον χάσετε αν δεν προσέξετε. Αν η αράχνη είναι το είδος ταραντούλας, σημαίνει ότι οι εχθροί σας θα σας κατατροπώσουν. Το να σκοτώσετε μια ταραντούλα σημαίνει επιτυχία ύστερα από ατυχίες. Ιστός αράχνης στ’ όνειρο είναι προμήνυμα επιτυχίας και καλών σχέσεων.


6 comments on “Αράχνη

  1. Είδα ότι ήμουν σε ένα νοσοκομείο αλλά δν νοσηλευομουν έκανα πρακτική μάλλον και ήμουν μαζί με μια φίλη μου, εκεί είχε διάφορους ασθενείς. Εγώ είχα ένα βιβλίο και κτ κοιτούσαμε με την φίλη μου και έρχεται ο καθηγητής που μου έκανε τ μάθημα και μου είπε πως να βρω την λύση σε μια άσκηση και μετα μας λέει να προσέξουμε ένα ασθενή. Αυτός δν είχε εγκέφαλο και φαινόταν η τρύπα στο κεφάλι του, είχε μερικά μαλλιά τ οποία ήταν σηκωμένα προς τ πάνω, και τ ματιά του ήταν γούρλωτα, νομίζω είχε ή αίματα ή γενικά ήταν κόκκινος και δν μπορούσαμε να τον ακουμπήσουμε. Εγώ ρωτάω την φίλη μου πως ζει αφού δεν έχει εγκέφαλο, η καρδιά πως λειτουργεί. Γενικά αυτός στο κρεβάτι που καθόταν ήταν ανήσυχος και σ κάποια στιγμή σηκώθηκε άρχισε να παίζει το όργανο του και άρχισε να πετάει τ υγρά του από εδώ και από εκεί μετά ξανά ξάπλωσε. Πάλι ήταν ανήσυχος και μας λέει μια που νοσηλευόταν εκεί θα σηκωθεί τώρα και θα αρχίζει να χτυπάει κάποιον. Μετά από λίγο σηκώθηκε και ήρθε προς τ μέρος μου με κοίταξε πολύ έντονα και σηκώθηκα και άρχισα να τρέχω και πήγα προς το μέρος κάποιον άλλων νοσηλευτών να κρυφτώ αυτοί καθοντουσαν σ κάτι καρεκλες και με βοήθησαν πήγαιναν μια από εκεί για να μη με ακουμπήσει μια από εδώ αλλά να μην ακουμπήσει και αυτούς. Επίσης η φίλη μου δν σηκώθηκε να με βοηθήσει. Θα ήθελα να μου εξηγήσετε το όνειρο.

  2. Είδα αράχνες πολλές κ μικρές κ μαύρες αλλά όχι πάνω σε ιστό αλλά σε κλαδιά…κ πολλές με κυνηγάνε έτρεχα αλλά όταν γυρναγα να δω ήταν από πίσω μου και τρόμαξα με το που είτε έβλεπα κ με κυνηγούσαν…ήταν μαύρες και είχαν πορτοκαλι. .τι σημαινει τ όνειρο??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*