Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Αρραβώνες – αρραβωνιάσματα

Αν κοπέλα δει πως αρραβωνιάζεται, σημαίνει απογοήτευση. Στην πραγματικότητα θα αργήσει πολύ αυτή η στιγμή. Υπάρχει και η πιθανότητα της αρρώστιας. Οι αρραβωνιασμένοι που βλέπουν πως αρραβωνιάζονται πάλι, θα αρρωστήσουν.

Αν δείτε ότι διαλύεται αρραβώνας, σημαίνει βιαστική και άσκοπη ενεργεία για κάποιο ζήτημα και το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό.

Aν δείτε ότι γίνονται αρραβώνες και είστε και εσείς εκεί και παρακολουθείτε, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε κάποια αρρώστια, είτε δική σας είτε κάποιος άλλος θα αρρωστήσει.

Για τους ανύπαντρους που βλέπουν ότι αρραβωνιάζονται, αυτό σημαίνει πως θα συναντήσουν πολλές δυσκολίες αλλά τελικά θα επιτύχουν έναν γάμο ευτυχισμένο.

Αν είστε παντρεμένος και δείτε ότι αρραβωνιάζεστε, αυτό σημαίνει πως ο σύντροφος σας, σας απατά.

Αν είστε ήδη αρραβωνιασμένος και δείτε ότι αρραβωνιάζεστε, αυτό σημαίνει αρρώστια.

Αν δείτε πως χάλασαν κάποιοι αρραβώνες, αυτό σημαίνει πως οι άρρωστοι θα γίνουν καλά, οι δε υγιείς θα πάρουν ευχάριστες ειδήσεις, και θα νικήσουν πολλά εμπόδια.


4 comments on “Αρραβώνες – αρραβωνιάσματα

  1. Γεια σας είδα σε όνειρο ότι με τσάκωσαν οι δικοί μου με υο αγόρι που έχω σχέση. Αυτος μετά ήρθε σπίτι μου και παραδέχτηκες στους γονείς μου πως ναι όντως έχουμε σχέση..
    τι σημαίνει αυτό;

    Και στην πραγματικότητα περνάμε μια δύσκολη φάση στην ζωή μας

  2. Καλημερα. Ονομαζομαι ΚΑΤΕΡΙΝΑ. Βλεπω αρκετα συχνα στον υπνο μου τον συντροφο που ειχα απο το 2001 μεχρι το 2006. Χθες τον ειδα οτι αρραβωνιαστηκαμε.τον βλεπω πολυ συχνα στον τπνο μου. Ειτε οτι με στμβουλευει. Ειτε οτι ξαναειμαστε μαζι. Τι σημαινει αυτο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*