Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Αρραβώνες – αρραβωνιάσματα

Αν κοπέλα δει πως αρραβωνιάζεται, σημαίνει απογοήτευση. Στην πραγματικότητα θα αργήσει πολύ αυτή η στιγμή. Υπάρχει και η πιθανότητα της αρρώστιας. Οι αρραβωνιασμένοι που βλέπουν πως αρραβωνιάζονται πάλι, θα αρρωστήσουν.

Αν δείτε ότι διαλύεται αρραβώνας, σημαίνει βιαστική και άσκοπη ενεργεία για κάποιο ζήτημα και το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό.

Aν δείτε ότι γίνονται αρραβώνες και είστε και εσείς εκεί και παρακολουθείτε, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε κάποια αρρώστια, είτε δική σας είτε κάποιος άλλος θα αρρωστήσει.

Για τους ανύπαντρους που βλέπουν ότι αρραβωνιάζονται, αυτό σημαίνει πως θα συναντήσουν πολλές δυσκολίες αλλά τελικά θα επιτύχουν έναν γάμο ευτυχισμένο.

Αν είστε παντρεμένος και δείτε ότι αρραβωνιάζεστε, αυτό σημαίνει πως ο σύντροφος σας, σας απατά.

Αν είστε ήδη αρραβωνιασμένος και δείτε ότι αρραβωνιάζεστε, αυτό σημαίνει αρρώστια.

Αν δείτε πως χάλασαν κάποιοι αρραβώνες, αυτό σημαίνει πως οι άρρωστοι θα γίνουν καλά, οι δε υγιείς θα πάρουν ευχάριστες ειδήσεις, και θα νικήσουν πολλά εμπόδια.


4 comments on “Αρραβώνες – αρραβωνιάσματα

 1. Αγαπητή μας φίλη, σε ευχαριστούμε που ενημερώνεσαι από το oneirokriths-oneira.gr αν και δεν υπάρχει καμία κ. Νεκταρία που να συνεργάζεται μαζί μας 🙂
  Πάγια τακτική μας, είναι να μην παρέχουμε προσωπικές ερμηνείες σε αναγνώστες του site. Συνδυάζοντας σημεία κλειδιά από το όνειρό σου, μπορείς συνδυαστικά να το ερμηνεύσεις. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε σχόλια ώστε αν κάποιος άλλος αναγνώστης/τρια θέλει και μπορεί, να σχολιάσει ή να σε βοηθήσει στο θέμα της ερμηνείας.

 2. Γειά σας κα Νεκταρία, έχω να σας γράψω πολύ καιρό και ελπίζω να μην με ξεχάσατε
  .
  Σήμερα είναι Τρίτη και ονειρεύτηκα εχθές ότι θα παντρευόμουν με τον πρώην μου με τον οποίο μας χωρίζει μια τεράστια απόσταση. Υπάρχουν όμως ακόμα αισθήματα ανάμεσα μας.
  Είδα ότι η μητέρα μου ειχε οργανώσει τον αρραβώνα..Σάββατο κιόλας θυμάμαι και εγώ της είπα ότι θέλω το επόμενο Σάββατο αλλα αυτή επέμενε και τελικά θα γινόταν το Σάββατο που ήθελε αυτή. Θυμάμαι δεν είχα φόρεμα να φορέσω και στο τέλος βρήκα ενα άσπρο φόρεμα με μικρά λουλούδια πανό σε χρώματα όπως το σκούρο πράσινο το μαύρο και το ροζ αν θυμάμαι καλά. .ηταν πάντως πολύ όμορφο και καλοκαιρινό.
  Αλλα στον αρραβώνα δεν είχαμε πολύ κόσμο..θα έρχονταν μόνο οι γονείς του για να τους γνωρίσω και μετά θα περνούσαμε στον αρραβώνα. Να πω επίσης πως ο πρώην μου έδειχνε ευτυχισμένος και είχε πει κάτι στο όνειρο αλλα δεν θυμάμαι ακριβός..” εισαι η μοίρα μου” κάτι τέτοιο ήταν.
  Ελπίζω να μου δώσετε μια απάντηση, γιατί ηταν πολύ έντονο όνειρο. .Ευχαριστώ πολύ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*