Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Αστέρια

Αν δεις πως κρατάς αστέρι στα χέρια σου, περίμενε μεγάλα κέρδη. Αν τα αστέρια που βλέπεις είναι λαμπερά ή φωτεινά, να περιμένεις κάτι το ευχάριστο να σου συμβεί. Αν είσαι κοπέλα, θα γνωρίσεις τον έρωτα.

Τα σκοτεινά αστέρια προμηνύουν λύπη και δυστυχία. Αν δεις αστέρι να πέφτει, σημαίνει πως κάποιος συγγενής σου θα πεθάνει. Αν ονειρευτείτε καθαρό ουρανό με λαμπερά αστέρια, σημαίνει ευημερία και θαυμάσια υγεία. Αν τ’ αστέρια είναι θαμπά ή κοκκινωπά, είναι προμήνυμα κακοτυχίας και στενοχώριας. Αν ονειρευτείτε πεντάστερο, είναι σημάδι μελαγχολίας και θλίψης.

Το να δείτε αστέρια να παρουσιάζονται και να χάνονται σημαίνει  ότι θα γίνουν σύντομα περίεργες αλλαγές στη ζωή σας. Αν δείτε αστέρι να πέφτειει πάνω σας, σημαίνει πως θα πεθάνει κάποιος από την οικογένειά σας.


7 comments on “Αστέρια

  1. Καλησπέρα, είδα στο όνειρο σήμερα ότι ένα αστέρι λαμπερό πολύ λαμπερό έκανε κύκλο στον ουρανό και μετά έπεσε πάλι κάνοντας κύκλους προσ τα κάτω σιγά σιγά….ηταν πολύ όμορφο…. Ξέρετε να μου πείτε τι είναι?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*