Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Βέρα

Για μια γυναίκα που θα ονειρευτεί τη βέρα της λαμπερή, σημαίνει ασφάλεια και γαλήνη. Αν δείτε πως η βέρα χάθηκε ή έσπασε, θα δοκιμάσετε θλίψη που θα προέρχεται από αχαριστία ή πιο σοβαρές αιτίες.
Αν δείτε βέρα σε χέρι φίλου ή άλλου προσώπου, φανερώνει ότι δεν θα πάρετε στα σοβαρά τους όρκους σας και θα ριχτείτε σε απαγορευμένες σχέσεις. Αν δείτε να φοράτε χρυσή βέρα, αυτό σημαίνει πως θα έχετε ευχάριστη αισθηματική συνάντηση. Αν η βέρα είναι ψεύτικη θα έχετε μια ερωτική περιπέτεια που θα είναι περαστική χωρίς σημασία. Αν δείτε πως χάσατε τη βέρα σας και είστε παντρεμένος, σημαίνει διαζύγιο. Για τους έμπορους σημαίνει απαλλαγή από βάρη. Αν δείτε πως κάποιος άλλος φοράει βέρα, αυτό σημαίνει γάμο για τους ανύπαντρους και εμπορική συμφωνία για τους επαγγελματίες.


6 comments on “Βέρα

  1. Είδε μια φίλη ότι κρατούσε μια βερα στο χέρι της. Δεν την φορούσε.

  2. Φορούσα 2 βέρες στο δεξί χέρι στο σωστό δάκτυλο. Ασημένιες η μία πιο παχιά η άλλη πιο λεπτή. Τί σημαίνει?9( Είμαι χωρισμένη) Δεν έχω σχέση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*