Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Βρέφος, μωρό

Αν δείτε στο όνειρό σας πως αποκτήσατε μωρό αυτό σημαίνει πως ξεκινάει μια ευχάριστη περίοδος για εσας και την οικογένειά σας. Αν είστε μια νέα κοπέλα και δείτε αυτό το όνειρο, τότε σημαίνει πως κάποιος δεσμός σας θα καταλήξει σύντομα σε γάμο. Αν δείτε πως κρατάτε στα χέρια σας ένα μωρό και είστε άνδρας αυτό σημαίνει πως θα παρουσιαστούν στενοχώριες και βάσανα καθώς και πολλά εμπόδια στην δουλειά σας. Αν δείτε να σκοτώνετε ένα μωρό, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση και θα αναγκαστείτε να κάνετε πράξεις και έργα που θα νιώσετε άσχημα απέναντι στην κοινωνία. Το ίδιο ισχύει αν είστε γυναίκα και δείτε πως σκοτώνεται ένα βρέφος. Αν δείτε πως πετάτε να βρέφος από τα χέρια σας είτε γυναίκα είστε είτε άνδρας, σημαίνει πως όσες στενοχώριες και αν είχατε απαλλαχτήκατε τελείως.
Αν ονειρευτείτε ένα νεογέννητο μωρό, σημαίνει πως έρχονται ευχάριστες μέρες. Για μια νέα γυναίκα που θα δει πως έχει μωρό, σημαίνει πως θα κατηγορηθεί για ανήθικο παρελθόν. Αν δείτε ένα μωρό να κολυμπά, σημαίνει πως θα επιτύχετε να ξεφύγετε από κάποια παγίδα.


40 comments on “Βρέφος, μωρό

  1. Σϋνθετο όνειρο. Ωστόσο δεν είναι απαραίτητο ότι ονειρευόμαστε να σημαίνει κάτι ούτε τα όνειρα είναι πάντα προφητικά. Πρέπει επίσης να είμαστε σε θέση να ξεχωρίζουμε τις λέξεις – καταστάσεις κλειδιά που είδαμε στο όνειρό μας. Με βάση αυτές μπορείς να ψάξεις ώστε να δωθεί μια προσεγγιστική ερμηνεία. Από αυτά που αναφέρεις εκτός από το βρέφος, μπορείς να εξετάσεις και τις ερμηνείες που δίνονται για τον αδερφό, δάσκαλο, μητέρα και μεταλαμβάνω – μετάληψη.

  2. ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΝΕΙΡΟ:
    ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ. (ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ 14 ΧΡΟΝΩΝ).ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΑ 100€.ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 27 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ).ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΗΡΘΕ ΜΠΟΥΣΟΥΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ.ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΗΡΘΕ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ…Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ..ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*