Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Γάμος

Αν δεις γάμο περίμενε επίσκεψη φίλων σου. Αν δεις ότι παρευρίσκεσαι  καλεσμένος σε γάμο θα μάθεις για κάποια απώλεια φίλου ή συγγενούς. Αν δεις ότι παντρεύεσαι με το αγαπημένο σου πρόσωπο, θα υπάρξει τσακωμός μεταξύ σας. Αν μια γυναίκα δει  ότι παντρεύεται, θα ευτυχήσει στον έρωτα, ενώ αν είναι παράνυφη σε γάμο φίλης της, γρήγορα θα έχει κεραυνοβόλο έρωτα. Κέρασμα από γαμήλια τούρτα σημαίνει ότι θα ζήσεις πολλά και ευτυχισμένα χρόνια με τον/την αγαπημένο/η σου σύντροφο.

Το να δει κανείς ότι παρευρίσκεται σε γάμο, είναι προμήνυμα ότι σύντομα θα βρεθεί σε περίπτωση τέτοια που θα του προξενήσει θλίψη και καθυστέρηση στην πρόοδο.
Mια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι ο γάμος της γίνεται κρυφά, σημαίνει ανεπιθύμητα γεγονότα και αποτυχίες. Αν δει πως ετοιμάζει ανοιχτό γάμο, θα πρέπει σίγουρα να περιμένει επιτυχία και εκτίμηση από το περιβάλλον της. Αν ονειρευτεί ότι υπάρχει διαφωνία γονέων για το γάμο, θα ανακαλύψει ότι μεταξύ των συγγενών της υπάρχουν παρεξηγήσεις. Αν δει ότι ο αγαπημένος της παντρεύεται μιαν άλλη, σημαίνει πως άδικα αγωνιά, γιατί ο εραστής της θα της είναι πιστός.
Αν κάποιος δει ότι παντρεύεται, είναι κακός οιωνός. Αν ο γάμος είναι χαρούμενος, και οι παπάδες δε φοράνε μαύρα ράσα, τότε σημαίνει το αντίθετο.
Για μια νέα γυναίκα, το να δει ότι κάποιος φοράει πένθιμα ρούχα στο γάμο της είναι προμήνυμα δυστυχίας και άσχημης έγγαμης ζωής. Αν δει πως βρίσκεται σε γάμο κάποιου άλλου, θα λυπηθεί για την κακοτυχία φίλου ή συγγενή. Ακόμα, ίσως να δοκιμάσει στενοχώρια εκεί όπου περίμενε ευτυχία και υγεία. Τα ταξίδια αναψυχής, τα δικά της και των άλλων, ίσως διαταραχθούν από δυσάρεστες εκπλήξεις.


66 comments on “Γάμος

  1. Ειδα στο ονειρ μου να παντρευομαι με την συντροφο μου κι αυτη να ειναι εγκυος στο γαμο δεν φορουσε νυφικο κι ηταν αρκετοι καλεσμενοι. Ο κολλητος μου με ειπε κατι στο ονειρ μου κι με ενοχλησε/στεναχωρησε αλλα δεν θυμαμαι τι ηταν αυτο. Δεν ξερω γιατι αλλα το ονειρο με τρομαξε.

  2. Καλησπέρα.Ή θεια μου ειδε στο όνειρο της την μητέρα μόυ και τον πατέρα μου να ξαναπάντρευονταί..ειδε οτι το νυφικό ηταν άσπρο όμως οταν πηγέ η θεία μου να πάρει την ανθοδέσμη είδε μερικά λουλούδια μαραμενα..τι σημαινει;

  3. ειδα ένα όνειρο κ ταράχτηκα πολύ.. είδα το γλέντι του γάμου μου εμενα με νυφικό να χορεύω με συγγενείς που δεν θυμάμαι την μητέρα μου επίσης να χορεύει που έχει πεθάνει και μια κοπέλα σχεδόν γυμνή να περιφέρεται.. μετά ρώτησα την μητέρα μου αν θελει τουρτα κ μου ειπε μεγαλο κομμάτι. πήγα να κόψω δύο κομμάτια κ η τούρτα γινόταν πανί ζωγραφισμένο.. ξυπνησα σε κακο χαλι 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*