Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Γάμος

Αν δεις γάμο περίμενε επίσκεψη φίλων σου. Αν δεις ότι παρευρίσκεσαι  καλεσμένος σε γάμο θα μάθεις για κάποια απώλεια φίλου ή συγγενούς. Αν δεις ότι παντρεύεσαι με το αγαπημένο σου πρόσωπο, θα υπάρξει τσακωμός μεταξύ σας. Αν μια γυναίκα δει  ότι παντρεύεται, θα ευτυχήσει στον έρωτα, ενώ αν είναι παράνυφη σε γάμο φίλης της, γρήγορα θα έχει κεραυνοβόλο έρωτα. Κέρασμα από γαμήλια τούρτα σημαίνει ότι θα ζήσεις πολλά και ευτυχισμένα χρόνια με τον/την αγαπημένο/η σου σύντροφο.

Το να δει κανείς ότι παρευρίσκεται σε γάμο, είναι προμήνυμα ότι σύντομα θα βρεθεί σε περίπτωση τέτοια που θα του προξενήσει θλίψη και καθυστέρηση στην πρόοδο.
Mια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι ο γάμος της γίνεται κρυφά, σημαίνει ανεπιθύμητα γεγονότα και αποτυχίες. Αν δει πως ετοιμάζει ανοιχτό γάμο, θα πρέπει σίγουρα να περιμένει επιτυχία και εκτίμηση από το περιβάλλον της. Αν ονειρευτεί ότι υπάρχει διαφωνία γονέων για το γάμο, θα ανακαλύψει ότι μεταξύ των συγγενών της υπάρχουν παρεξηγήσεις. Αν δει ότι ο αγαπημένος της παντρεύεται μιαν άλλη, σημαίνει πως άδικα αγωνιά, γιατί ο εραστής της θα της είναι πιστός.
Αν κάποιος δει ότι παντρεύεται, είναι κακός οιωνός. Αν ο γάμος είναι χαρούμενος, και οι παπάδες δε φοράνε μαύρα ράσα, τότε σημαίνει το αντίθετο.
Για μια νέα γυναίκα, το να δει ότι κάποιος φοράει πένθιμα ρούχα στο γάμο της είναι προμήνυμα δυστυχίας και άσχημης έγγαμης ζωής. Αν δει πως βρίσκεται σε γάμο κάποιου άλλου, θα λυπηθεί για την κακοτυχία φίλου ή συγγενή. Ακόμα, ίσως να δοκιμάσει στενοχώρια εκεί όπου περίμενε ευτυχία και υγεία. Τα ταξίδια αναψυχής, τα δικά της και των άλλων, ίσως διαταραχθούν από δυσάρεστες εκπλήξεις.


66 comments on “Γάμος

  1. εγω ειδα τον θειο και την θεια μου να παντρεβονται και στην πραγματικοτητα ειναι παντρεμενοι αυτο τι σημαινει?

  2. αν δεισ οτι παντρευεσε αλλα δεν ξερεισ με ποιον????

  3. Ειδα οτι ετοιμαζομουνα να παντρευτω με μια κοπελα πολυ ομορφη η οποια ηταν στο σπιτι μου με το νυφικο τησ. Δεν ειδα ουτε εκκληισια ουτε παπαδες.. δεν ήθελα ομως ζοριζομουνα. τι σημαίνει;

  4. εγω ειδα οτι ειμαι στν εκκλησια για να παντρευτω 1 συγγενικο μ προσωπο,ειδα κ τν κοσμο κ τν παπα,οχι ομωσ με μαυρα ρασα..στη συνεχεια ομως εφυγα τρεχοντας κ ο γαμος δεν ολοκληρω8ηκε ποτε..ομως το τραπεζι εγινε κανονικα,με λιγοτερο κοσμο.
    τι μπορει να σημαινει αυτο?..

  5. Δεν αναφέρει κάτι τέτοιο η ερμηνεία. Ωστόσο τα όνειρα που βλέπουμε δεν σημαίνει ότι καθορίζουν τη ζωή των άλλων ανθρώπων ή και τη δική μας. Ελπίζω να βοήθησα.

  6. Είχα δει στο όνειρο μου πως το πρώιν αγόρι μου παντρευόταν με την κοπέλα του και πως εγώ ημουν απέξω απο την εκκλησια και παρακολουθούσα την τελετή κλέγοντας αυτό σημαίνει πως θα παντρευτούν?????

  7. Αν κάποιος δει ότι προετοιμάζει το γάμο του, ενώ στην πραγματικότητα είναι παντρεμένος, τι σημαίνει?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*