Γάμος

Αν δεις γάμο περίμενε επίσκεψη φίλων σου. Αν δεις ότι παρευρίσκεσαι  καλεσμένος σε γάμο θα μάθεις για κάποια απώλεια φίλου ή συγγενούς. Αν δεις ότι παντρεύεσαι με το αγαπημένο σου πρόσωπο, θα υπάρξει τσακωμός μεταξύ σας. Αν μια γυναίκα δει  ότι παντρεύεται, θα ευτυχήσει στον έρωτα, ενώ αν είναι παράνυφη σε γάμο φίλης της, γρήγορα θα έχει κεραυνοβόλο έρωτα. Κέρασμα από γαμήλια τούρτα σημαίνει ότι θα ζήσεις πολλά και ευτυχισμένα χρόνια με τον/την αγαπημένο/η σου σύντροφο.

Το να δει κανείς ότι παρευρίσκεται σε γάμο, είναι προμήνυμα ότι σύντομα θα βρεθεί σε περίπτωση τέτοια που θα του προξενήσει θλίψη και καθυστέρηση στην πρόοδο.
Mια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι ο γάμος της γίνεται κρυφά, σημαίνει ανεπιθύμητα γεγονότα και αποτυχίες. Αν δει πως ετοιμάζει ανοιχτό γάμο, θα πρέπει σίγουρα να περιμένει επιτυχία και εκτίμηση από το περιβάλλον της. Αν ονειρευτεί ότι υπάρχει διαφωνία γονέων για το γάμο, θα ανακαλύψει ότι μεταξύ των συγγενών της υπάρχουν παρεξηγήσεις. Αν δει ότι ο αγαπημένος της παντρεύεται μιαν άλλη, σημαίνει πως άδικα αγωνιά, γιατί ο εραστής της θα της είναι πιστός.
Αν κάποιος δει ότι παντρεύεται, είναι κακός οιωνός. Αν ο γάμος είναι χαρούμενος, και οι παπάδες δε φοράνε μαύρα ράσα, τότε σημαίνει το αντίθετο.
Για μια νέα γυναίκα, το να δει ότι κάποιος φοράει πένθιμα ρούχα στο γάμο της είναι προμήνυμα δυστυχίας και άσχημης έγγαμης ζωής. Αν δει πως βρίσκεται σε γάμο κάποιου άλλου, θα λυπηθεί για την κακοτυχία φίλου ή συγγενή. Ακόμα, ίσως να δοκιμάσει στενοχώρια εκεί όπου περίμενε ευτυχία και υγεία. Τα ταξίδια αναψυχής, τα δικά της και των άλλων, ίσως διαταραχθούν από δυσάρεστες εκπλήξεις.

70 comments on “Γάμος

  1. Καλή χρονιά σε όλους σας με υγεία! Παραμονή του γάμου μου. Γάμος μεταξύ αγνώστων. Δε γνωρίζω πως πάρθηκε αυτή η απόφαση αλλά δεν ήταν αρνητική για κανένα απ τους δύο μας. Βρίσκομαι μέσα στο σαλόνι του σπιτιού του μόνη μου και έρχεται να με συναντήσει. Ένας πολύ ψηλός όμορφος άντρας με μακριά σπαστά αλλά περιποιημένα μαλλιά, πιάνει το χέρι μου και μου λέει πως όλα θα πάνε καλά. Από πίσω του μπαίνουν οι φίλοι του άντρες γυναίκες όλοι τους στο ίδιο στυλ. Μακριά καστανοξανθα σπαστά μαλλιά και όλοι να με υποδεχτούν στην οικογένεια με χαρά. Με κρατάει από το χέρι και με βγάζει έξω από το σπίτι πριν φύγει αλλά είμαι με τις κάλτσες και προσπαθώ να αποφύγω τις λάσπες. Όταν του λέω να γυρίσω πίσω για να μην λερωθω, εγώ είμαι εδώ ήταν η απάντηση. Περπατάμε γι λίγο μαζί με φιλάει και μου ζητάει να ετοιμαστώ για το γάμο.
    Πηγαίνω στο δικό μου πλέον σπίτι. Όλοι χαρούμενοι αλλά τίποτα που να θυμίζει γάμο, ούτε μουσική ούτε τούλια ούτε νυφικό για να φορέσω. Να φτιάξω τουλάχιστον τα μαλλιά μου για αυτόν είπα και ξεκίνησαν να με ντύνουν στα μαύρα. Δεν καθρεφτιστηκα αλλά ένιωθα πολύ όμορφη.
    Μπορείτε να με βοηθήσετε με κάποια ερμηνεία? Ευχαριστώ

  2. kalhspera mou aresei mia kopela arkrta xronia kai kanoume kai parea kai eida oneiro oti skolasa apo thn douleia kai ema8a oti mpantrebete kai paw spiti ths na thn stamatiso kai htan mesa sto domatio ths klidomeni kai akousa apo thn mana ths oti den to 8elei ei8ela na mpomesa na thn parw na figoume kai skeutome pios o logos ama ei8ele 8a htan mazi mou kai epiga piga spiti mou ti einai ayto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *