Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Γέφυρα

Αν δεις ότι στέκεσαι στη μέση μιας γέφυρας, σημαίνει πως θα βρεθείς σε δίλημμα, τι ανάμεσα σε δύο πράγματα ή πρόσωπα ή δουλειές, να διαλέξεις. Αν δεις να την περνάς, να περιμένεις ευτυχισμένο έρωτα. Η ξύλινη γέφυρα που τρίζει όταν περνάς, σημαίνει πως θα χάσεις κάποιο πολύτιμο αντικείμενο ενώ αν είναι καταστραμμένη, σημαίνει πως οι φίλοι σου σε ζηλεύουν και θέλουν να σε βλάψουν. Γέφυρα που δεις να γκρεμίζεται σημαίνει απογοήτευση από κάποιο πρόσωπο που εκτιμάς ή ακόμη και διακοπή δεσμού. Αν δείτε στον ύπνο σας μια μακριά γέφυρα γκρεμισμένη και τυλιγμένη σε μυστηριώδες σκοτάδι, βαθιά μελαγχολία για την απώλεια πολύτιμων κτημάτων και θλιβερές καταστάσεις σας αναμένουν. Για τους νέους και τους ερωτευμένους, προμηνύεται διάψευση των πιο ακριβών ελπίδων τους, καθώς το αντικείμενο της αγάπης τους θα αποδειχτεί κατώτερο του ιδανικού τους.
Αν δείτε πως περάσατε γέφυρα ασφαλής, σημαίνει ότι τελικά θα υπερνικήσετε τις δυσκολίες που ορθώνονται μπροστά σας, μολονότι τα μέσα που θα χρησιμοποιήσετε δε θα φαίνονται και πολύ ασφαλή. Οποιαδήποτε αναβολή ή εμπόδιο σημαίνει καταστροφή.
Αν δείτε γέφυρα να καταρρέει μπροστά σας, φυλαχτείτε από την προδοσία και από ψεύτικους θαυμαστές. Αν κάτω από τη γέφυρα δείτε να κυλούν ξάστερα νερά, έρχεται αφθονία. Αν όμως τα νερά είναι θολά και ταραγμένα, τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας θα είναι απογοητευτικά.


6 comments on “Γέφυρα

  1. Ημουν σε βαγόνι τρένου και πέρασα κάτω από μία τεράστια γέφυρα ενώ ήταν νύχτα.

  2. Είδα ότι περνούσα μια μεγάλη γέφυρα ενώ ήμουν μέσα σε βαγόνι τραίνου.Την πέρασα από κάτω, ήταν νύχτα και σκοτάδι.Κοιμήθηκα στο τραίνο και όταν ξύπνησα ενοιωθα ότι δεν κατέβηκα στο σταθμό που έπρεπε να κατέβω παρά ήμουν σε ένα τρένο χωρίς προορισμό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*