Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Γυναίκα

Αν δείτε γυναίκες στον ύπνο σας, σημαίνει ραδιουργία. Το να ονειρευτείτε μια διαφωνία με γυναίκα, σημαίνει ότι θα σας ξεγελάσουν.
Αν ονειρευτείτε γυναίκα μελαχρινή με πράσινα μάτια, σημαίνει απομάκρυνση από αγώνες όπου η νίκη ήτανε σίγουρη. Αν έχει μάτια καστανά και ρωμαϊκή μύτη, σημαίνει ότι θα εμπλακείτε σε ασύμφορες συναλλαγές. Αν είναι κοκκινομάλλα, σημαίνει αγωνία και άγχος. Αν ονειρευτείτε ξανθή, είναι σημάδι ότι όλες οι επιχειρήσεις σας θα έχουν αίσιο τέλος.


5 comments on “Γυναίκα

  1. ειδα 2 γυναικες να περπατανε διπλα διπλα με δολοφονικες προθεσεις μεταξυ τους, αφου στο αντιθετο χερι κρατουσαν καποιο ειδος πεταλουδας(μαχαιρι). προλαβα τους πηρα τα μαχαιρια και υστερα πλακωσε η μια την αλλη.
    αν μπορει καποιος να με βοηθησει στην ερμηνεια.

  2. Ειδα ότι η κοπέλα μου καθως κοιμόμουν ηρθε γύρω γύρω απο το κρεβατι με κοιταξε και ξαπλωσε διπλα μου ομως οταν ξυπνισα δεν ηταν κανεις εκει και πραγματικα με ειδα οπως ακριβως κοιμόμουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*