Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Γόβες

Αν δεις καινούρια γυναικεία γοβάκια είναι προμήνυμα ευτυχίας. Αν είναι μεταχειρισμένα, σημαίνει πως θα κάνεις κάποιο μικρό ταξίδι. Αν ψάχνεις να βρεις τις χαμένες σου γόβες, σημαίνει πως θα έχεις οικονομικές δυσχέρειες.


2 comments on “Γόβες

  1. Μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνει αυτο; η πεθερά μου στον ύπνο μου έδωσε ένα ζευγάρι γόβες μαύρες τι σημαινει;

  2. ΕΙΔΑ ΟΝΕΙΡΟ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΓΑΜΕ ΑΠΟ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΝΥΦΙΚΑ ΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΛΕΩ ΣΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΝΥΦΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ. ΕΓΩ ΠΑΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑ ΝΥΦΙΚΟ ΛΕΩ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΝΥΦΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΟΒΕΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΣ ΛΕΩ ΟΧΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΟΒΕΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΣΗΜΕΝΙΟ Η ΛΕΥΚΟ ΠΕΔΙΛΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΕΝΤΟΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ…ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΑΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΝ ΘΗΚΗ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΗΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΝΥΦΙΚΟ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ… ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙΑ????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*