Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Γύφτος

Είτε δεις γύφτο είτε γύφτισσα  είτε κουβεντιάζεις μαζί τους, τίποτα το καλό. μην περιμένεις  παρά μόνο ανησυχίες στη δουλειά και στον έρωτα. Μόνο στην περίπτωση που σου προσφέρουν κάτι και το πάρεις, θα έχεις επιτυχίες. Αν ονειρευτείτε πως επισκέπτεστε κατασκήνωση γύφτων, είναι σίγουρο πως θα σας κάνουν μια σημαντική πρόταση και εσείς θα ερευνήσετε τη θέση των άλλων απέναντι σας και θα λάβετε τα μέτρα σας.
Για τη γυναίκα που θα δει πως ένας γύφτος ή γύφτισσα της λέει τη μοίρα της, είναι προμήνυμα βιαστικού και απερίσκεπτου γάμου. Αν είναι ήδη παντρεμένη, θα κάνει μια άδικη σκηνή ζηλοτυπίας στον άντρα της.
Για τον άντρα που θα δει πως μιλά με γύφτο, προβλέπεται σημαντική απώλεια της περιουσίας του.
Αν δείτε πως κάνετε συναλλαγές με γύφτους, σημαίνει πως θα χάσετε λεφτά εν γνώσει σας. Αυτό το όνειρο δείχνει πως τα υλικά πράγματα έχουν την πρώτη θέση στην ζωή σας.


8 comments on “Γύφτος

  1. ειδα στο ονειρο μου οτι ενας γυφτος μου εδινε μια συριγγα με ναρκωτικα τι ειναι?

  2. Καλησπέρα..Εγώ είδα ότι ήμουν σε ένα κτίριο δεν θυμάμαι καλά νομίζω ότι μπορεί να ήταν και το νοσοκομείο και εκεί που περπατούσα πετάγονται δύο γύφτοι και μου παίρνουν την τσάντα έτρεξα με την μια μπας και τους πιάσω μπήκαν μέσα στο κτίριο και τους έπιασαν κάποιοι άνθρωποι.Οταν όμως τους έπιασαν και πήγα κοντά ο ένας από τους δύο είχε γίνει μωρό και όταν τον έπιασα τύλιξε το σώμα του στο λαιμό μου και εγώ φώναζα βοήθεια και κάνεις δεν με άκουγε..Τι είναι αν μπορείτε να μου πείτε??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*