Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Γύφτος

Είτε δεις γύφτο είτε γύφτισσα  είτε κουβεντιάζεις μαζί τους, τίποτα το καλό. μην περιμένεις  παρά μόνο ανησυχίες στη δουλειά και στον έρωτα. Μόνο στην περίπτωση που σου προσφέρουν κάτι και το πάρεις, θα έχεις επιτυχίες. Αν ονειρευτείτε πως επισκέπτεστε κατασκήνωση γύφτων, είναι σίγουρο πως θα σας κάνουν μια σημαντική πρόταση και εσείς θα ερευνήσετε τη θέση των άλλων απέναντι σας και θα λάβετε τα μέτρα σας.
Για τη γυναίκα που θα δει πως ένας γύφτος ή γύφτισσα της λέει τη μοίρα της, είναι προμήνυμα βιαστικού και απερίσκεπτου γάμου. Αν είναι ήδη παντρεμένη, θα κάνει μια άδικη σκηνή ζηλοτυπίας στον άντρα της.
Για τον άντρα που θα δει πως μιλά με γύφτο, προβλέπεται σημαντική απώλεια της περιουσίας του.
Αν δείτε πως κάνετε συναλλαγές με γύφτους, σημαίνει πως θα χάσετε λεφτά εν γνώσει σας. Αυτό το όνειρο δείχνει πως τα υλικά πράγματα έχουν την πρώτη θέση στην ζωή σας.


13 comments on “Γύφτος

  1. Γεια σας ειδα στον υπνο μου οτι ημουν στο σπιτι μιας θειας μου κ ηρθε ενα μικρο κοριτσακι το οποιο μου ζητησε βοηθεια.το ειχε βιασει καποιος.. ηταν κοντα τριων χρονων.. καποιος την κρατουσε αγκαλια κ το ειδα να αιμορραγει..σκεφτηκα να μην ειδοποιησω τους δικους του αλλα την αστυνομία

  2. Γεια σας ειδα οτι μια γνωστη μου πηρε το δυο χρονων παιδι μου να του δωσει γαλα οση ωρα εργαζομουν και οταν γυρισα την βρηκα να παιζει σε ενα ξενο δωματιο ειχε σκαλες για να φτασω… με κατι γυφτακια…πηγα τρεχοντας και το πηρα πισω..ειχα ανχος κ εκνευρισμο..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*