Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Διάσωση, σώσιμο

Το πρόσωπο ή πράγμα που μπορεί να ονειρευτείτε ότι διασώζεται μπορεί να αντιπροσωπεύει μια πτυχή του εαυτού σας που έχει παραμεληθεί ή την αγνοείτε. Συμβολίζουν μια πτυχή του εαυτού σας που προσπαθεί να βρει έκφραση. Αν δείτε ότι διασώζεσται εσείς επικεντρωθείτε στο τι αντιπροσωπεύει η όλη σκηνή. Για παράδειγμα, η διάσωση από ένα άγριο ζώο μπορεί να δείχνει ότι έχετε το φόβο των ζώων από τη φύση σας. Η διάσωση από μία θυελλώδη θάλασσα μπορεί να δείξει πόσο κοντά βρίσκεστε στγο να  “πνιγείται” στα συναισθήματά σας. Ποιός σας σώζει; Αυτό το άτομο μπορεί να εκπροσωπεί τις ψυχολογικές ιδιότητες και συμπεριφορές που θα πρέπει να ισχύουν για τη ζωή σας.
Οι μυστικιστικές παραδόσεις ισχυρίζονται ότι ο καθένας έχει τη δυνατότητα να είναι σούπερ άνθρωπος. Βαθιά μέσα μας υπάρχει εκείνος ο ψυχολογικός πόρος που μας δίνει τη δυνατότητα να επιτύχουμε σχεδόν τα πάντα. Μπορείτε να σώσετε κάθε κατάσταση. Τίποτα δεν είναι αδύνατο.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*