Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Εγκυμοσύνη, έγκυος

Η κοπέλα που βλέπει πως είναι έγκυος, σύντομα θα γνωρίσει τον άνθρωπο της ζωής της. Όταν μια έγκυος βλέπει πως είναι έγκυος, την περιμένουν μεγάλες στενοχώριες. Μια άλλη ερμηνεία όμως λέει ότι αν μια γυναίκα δει ότι είναι έγκυος και αυτό συμβαίνει και στην πραγματικότητα, προβλέπεται καλή γέννα και γρήγορη αποκατάσταση των δυνάμεων της. Αν μια γυναίκα δει πως έμεινε έγκυος ενώ δεν είναι, σημαίνει πως θα καβγαδίσει με τον άντρα της. Αν μια παντρεμένη γυναίκα ονειρευτεί πως είναι έγκυος, σημαίνει ότι δεν θα είναι ευτυχισμένη με το σύζυγο της, και τα παιδιά της δεν θα είναι αξιαγάπητα. Για μια κοπέλα που είναι παρθένα, ένα τέτοιο όνειρο σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσει σκάνδαλα και προσωπικές επιθέσεις.


123 comments on “Εγκυμοσύνη, έγκυος

  1. αν δεις οτι μια φιλη σου ειναι εγκυος και στην πραγματικοτητα δεν ειναι τι σημαινει?

  2. an deis oti eisai eggyos kai genas me kesariki alla meta dn mporeis na deis t paidi s ti simainei?

  3. Αν δεις πως μια γνωστή σου είναι έγκυος και σου το λέει η ίδια ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι … τι σημαίνει;

  4. an deis pws einai mia fili sou egkyos k einai stin pragmatikotita egkyos ti ginete???

  5. Παίζει ρόλο αν η φίλη του ειναι παντρεμένη, ανύπαντρη, έγκυος ή μη στην πραγματικότητα. Π.χ. αν η φίλη του ειναι παντρεμένη και δεν είναι εγκυος στην πραγματικότητα, τότε μάλλον θα έχει καβγάδες με το σύζυγό της. Διάβασε προσεκτικότερα την ερμηνεία.

  6. όταν δει ενας άντρας στο όνειρό του ότι μια φίλη του γυναίκα είναι έγκυος τότε τι σημαίνει ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*