Εγκυμοσύνη, έγκυος

Η κοπέλα που βλέπει πως είναι έγκυος, σύντομα θα γνωρίσει τον άνθρωπο της ζωής της. Όταν μια έγκυος βλέπει πως είναι έγκυος, την περιμένουν μεγάλες στενοχώριες. Μια άλλη ερμηνεία όμως λέει ότι αν μια γυναίκα δει ότι είναι έγκυος και αυτό συμβαίνει και στην πραγματικότητα, προβλέπεται καλή γέννα και γρήγορη αποκατάσταση των δυνάμεων της. Αν μια γυναίκα δει πως έμεινε έγκυος ενώ δεν είναι, σημαίνει πως θα καβγαδίσει με τον άντρα της. Αν μια παντρεμένη γυναίκα ονειρευτεί πως είναι έγκυος, σημαίνει ότι δεν θα είναι ευτυχισμένη με το σύζυγο της, και τα παιδιά της δεν θα είναι αξιαγάπητα. Για μια κοπέλα που είναι παρθένα, ένα τέτοιο όνειρο σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσει σκάνδαλα και προσωπικές επιθέσεις.

126 comments on “Εγκυμοσύνη, έγκυος

  1. Εγώ είδα στο όνειρο μου πως ήμουν έγκυος και πως ήμουν από έναν γνωστό μου φίλο και όταν το έμαθε η μαμά μου άρχιζε να τρελαίνεται και άρχιζε να λέει να κάνω έκτρωση. Τι σημαίνει αυτό???

  2. Γεια σας είδα ένα όνειρο πως είχα πάει στο γυναικολόγο με τον φίλο μου και ήμουν λέει 3 εβδομάδων έγκυος μετά περνει τηλέφωνο ή μάνα του φίλου μου και τον ρωτάει αν είμαι έγκυος και λέει αυτός ναι και μετά λέει η μάνα του δεν είσαι χαρούμενος και λέει αυτός είμαι αλλά λέει είναι πολλά τα εξοδα..μετά φεύγουμε από τον γυναικολόγο και μου λέει πρέπει να τρως τώρα επειδή ήμουν έγκυος.τι συμενει;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *