Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Εκκλησία

Η εκκλησία, όπως και να τη δει κανείς, σημαίνει χαρά και ευτυχία. Είναι από τα καλύτερα όνειρα.

Εάν ονειρευτείτε εκκλησία, που είναι ωραία φωτισμένη, γιορτινή ή ακόμη απλή και καθαρή, σας περιμένει μεγάλη ευτυχία. Προμηνύει γάμο για τους ανύπαντρους και τις ανύπαντρες. Θα παντρευτείτε σύντομα. Αν δείτε πως βρίσκετε μέσα στο σπίτι σας, ότι την περιποιείστε ή ακόμη πως χτίζετε εκκλησία, να αναμένετε τα καλύτερα. Το αντίδωρο στην εκκλησία σημαίνει, γρήγορο αρραβώνας ή γάμο. Αν δείτε στο όνειρό σας να κοιτάτε μια εκκλησία με τρούλο από μακριά, θα γευτείτε απογοήτευση στον έρωτα σας. Εάν είστε πάνω ή κάτω από τον τρούλο μιας εκκλησίας, σημαίνει πως θα ευτυχήσετε.

Η εκκλησία επίσης προμηνύει πολύ καλή υγεία. Αν είστε άρρωστοι θα αναρρώσετε. Αν όμως ονειρευτείτε κατεστραμμένη εκκλησία πρέπει να προσέξετε πολύ. Κινδυνεύετε και εσείς και οι δικοί σας. Αν δείτε να  βρίσκεστε σε εκκλησία και να παρακολουθείτε τη λειτουργία, η υγεία σας θα είναι άριστη. Αν όμως δείτε ότι συμμετέχετε σε αγιασμό αποτελεί κακό προμήνυμα.

Η εκκλησία επίσης, όπως και να παρουσιαστεί στο όνειρό σας, σημαίνει πολύ καλές εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας καθώς και άνοδο επαγγελματική και οικονομική. Αν όμως ονειρευτείτε παπάδες ή εκκλησία κλεμμένη και λεηλατημένη, προετοιμαστείτε για μεγάλες ζημιές και καταστροφές. Αν δείτε ότι φροντίζετε ή στολίζετε εκκλησία θα έχετε ξαφνικά και απρόσμενα κέρδη. Αν ονειρευτείτε ότι καίγεται θυμίαμα στην εκκλησία τότε μόνο καλά να περιμένετε. Αν δείτε παπά να θυμιατίζει στην εκκλησία πρέπει να  προσέξετε τους συνεργάτες σας γιατί είναι πιθανό να σας επιβουλεύονται.


41 comments on “Εκκλησία

  1. Καλησπέρα, είδα στο όνειρο μου σήμερα ότι πήγα στην εκκλησία με την μαμά μου και την κολλητή μου (άγνωστη εκκλησία) και Εγώ κι η μαμά μου φορούσαμε μπουρνούζι. Η μαμά μου μέσα από το μπουρνούζι ήταν τελείως γυμνή και εγώ φορούσα προκλητικά ρούχα.
    Αντι για παππας στο ιερό υπήρχε μια μοναχή νέα και πολύ ομορφη. Μάλωσε την μαμά μου η μοναχή που ήταν γυμνή και της ζήτησε να φύγει, εγώ προσκύνησα εικόνες της Παναγίας και παρατήρησα ότι φορούσα Κ εγώ μπουρνούζι και ντράπηκα. Η κολλητή μου άνοιξε ένα μεγάλο βιβλίο με αμαρτίες άνθρωπων και σε κάποιες σελίδες που άνοιξε της έδειξα μια αμαρτία μου. Τ σημάνει τ όνειρο;

  2. Καλημέρα σας, στο όνειρο μου είχα δει πως μπήκα στην εκκλησία και γονάτισα
    μπροστά στις εικόνες και έκλαιγα. Τι σημαίνει αυτό το όνειρο παρακαλώ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*