Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Εκκλησία

Η εκκλησία, όπως και να τη δει κανείς, σημαίνει χαρά και ευτυχία. Είναι από τα καλύτερα όνειρα.

Εάν ονειρευτείτε εκκλησία, που είναι ωραία φωτισμένη, γιορτινή ή ακόμη απλή και καθαρή, σας περιμένει μεγάλη ευτυχία. Προμηνύει γάμο για τους ανύπαντρους και τις ανύπαντρες. Θα παντρευτείτε σύντομα. Αν δείτε πως βρίσκετε μέσα στο σπίτι σας, ότι την περιποιείστε ή ακόμη πως χτίζετε εκκλησία, να αναμένετε τα καλύτερα. Το αντίδωρο στην εκκλησία σημαίνει, γρήγορο αρραβώνας ή γάμο. Αν δείτε στο όνειρό σας να κοιτάτε μια εκκλησία με τρούλο από μακριά, θα γευτείτε απογοήτευση στον έρωτα σας. Εάν είστε πάνω ή κάτω από τον τρούλο μιας εκκλησίας, σημαίνει πως θα ευτυχήσετε.

Η εκκλησία επίσης προμηνύει πολύ καλή υγεία. Αν είστε άρρωστοι θα αναρρώσετε. Αν όμως ονειρευτείτε κατεστραμμένη εκκλησία πρέπει να προσέξετε πολύ. Κινδυνεύετε και εσείς και οι δικοί σας. Αν δείτε να  βρίσκεστε σε εκκλησία και να παρακολουθείτε τη λειτουργία, η υγεία σας θα είναι άριστη. Αν όμως δείτε ότι συμμετέχετε σε αγιασμό αποτελεί κακό προμήνυμα.

Η εκκλησία επίσης, όπως και να παρουσιαστεί στο όνειρό σας, σημαίνει πολύ καλές εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας καθώς και άνοδο επαγγελματική και οικονομική. Αν όμως ονειρευτείτε παπάδες ή εκκλησία κλεμμένη και λεηλατημένη, προετοιμαστείτε για μεγάλες ζημιές και καταστροφές. Αν δείτε ότι φροντίζετε ή στολίζετε εκκλησία θα έχετε ξαφνικά και απρόσμενα κέρδη. Αν ονειρευτείτε ότι καίγεται θυμίαμα στην εκκλησία τότε μόνο καλά να περιμένετε. Αν δείτε παπά να θυμιατίζει στην εκκλησία πρέπει να  προσέξετε τους συνεργάτες σας γιατί είναι πιθανό να σας επιβουλεύονται.


40 comments on “Εκκλησία

  1. Εγώ είδα οτι έγινε τσουνάμι και ημουν με τους γονείς μου,τα αδέρφια και τον σύζυγό μου.έβλεπα πελώρια κύματα να πλησιάζουν στις ακτές και τον κόσμο να τρέχει πανικόβλητος.Εμεις στην αρχή ημασταν σε ενα ξενοδοχείο 2-3 οροφων και το νερο έφτασε μέχρι εκει αλλα τελευταία στιγμή φύγαμε και πήγαμε καπου να μείνουμε(το μέρος αυτο ηταν πιο ψηλά απο κει που ειμασταν)και στο σπιτι που μείναμε οι ιδιοκτήτες ειχαν μια τίγρη η οποία ηταν εξημερωμενη και κοιμοταν στα ποδια μας,βέβαια την φοβόμασταν.τα κύματα συνέχιζαν να μεγαλώνουν οπότε έπρεπε να φυγουμε κι απο εκεί,αλλα δεν έπρεπε να πάρουμε την τίγρη μαζι μας,ηταν σε μια έξοδο καποιος(αστυνομικός νομίζω)κι εκει σε κάτι ράφια έβαζαν τα ζώα που ή κοιμόντουσαν ή ηταν ναρκωμενα,και μας ειπε να την αφήσουμε εκεί αλλα την πήρα μαζί μας.Μετά συνεχίσαμε την πορεία μας προς τα πάνω να βρουμε καποιο ξενοδοχείο να μείνουμε,τελικά βρήκαμε ενα σπιτι ενοικιαζόμενο και κοιμηθήκαμε εκει αλλα ηταν μαζι μας και δυο αγόρια περίπου 14-16 ετών οι οποιοι ηταν στο απέναντι δωμάτιο απο το σαλινι που ήμασταν εμείς,και κοιμόντουσαν με ορούς.Μετά η θάλασσα ηταν ήρεμη και ανακουφιστήκαμε,ανεβαίναμε ολο και πιο ψηλά για να την βλέπουμε καλύτερα ώσπου ξαφνικά φτάσαμε στην κορυφή κι εκεί ηταν μια εκκλησία με κόσμο και μέσα και έξω,(κόσμο σαν κι εμας που έψαχνε καταφύγιο η που ηθελε να δει αν ηρεμησε η θαλασσα γιατι απο κει φενοντουσαν ολα)μπαίνουμε μέσα βλεπω εναν παπά και του φυλάω το χέρι με σταύρωσε με αγκάλιασε και μου είπε ολα καλα μην φοβάσαι,λιγο πιο διπλα ηταν αλλος ενας παπας που καθοταν κουλουριασμενος και φοβισμένος αλλα ηρεμος,κι εγω ενιωθα ηρεμη αλλα και τρόμαξα λίγο και αρχισα να ξυπνάω(ονειρο μεσα σε ονειρο) και παω στη μαμά μου και της λεω μαμα ειδα αυτο το όνειρο αλλα γιατί ειδα παπα,λες να παθω τίποτα?και μου λέει μην αγχώνεσαι αφου πρόσφατα έκανες εξετάσεις,οποτε άρχισα κι εγω να σκεφτομαι μήπως παθει καποιος συγγενής μου κατι η εκείνη,μετα αγκαλιαστηκαμε και ξύπνησα!

  2. Μπήκα. Στην εκκλησία και απλά έδειχνα σε έναν συνεργάτη μου γερμανό, πως είναι η ελληνική Εκκλησία.
    Αλλά ήμουν πολύ χαρούμενη που του ξεναγούσα την Εκκλησία.
    Η Εκκλησία ήταν καθαρή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*