Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Εκκλησία

Η εκκλησία, όπως και να τη δει κανείς, σημαίνει χαρά και ευτυχία. Είναι από τα καλύτερα όνειρα.

Εάν ονειρευτείτε εκκλησία, που είναι ωραία φωτισμένη, γιορτινή ή ακόμη απλή και καθαρή, σας περιμένει μεγάλη ευτυχία. Προμηνύει γάμο για τους ανύπαντρους και τις ανύπαντρες. Θα παντρευτείτε σύντομα. Αν δείτε πως βρίσκετε μέσα στο σπίτι σας, ότι την περιποιείστε ή ακόμη πως χτίζετε εκκλησία, να αναμένετε τα καλύτερα. Το αντίδωρο στην εκκλησία σημαίνει, γρήγορο αρραβώνας ή γάμο. Αν δείτε στο όνειρό σας να κοιτάτε μια εκκλησία με τρούλο από μακριά, θα γευτείτε απογοήτευση στον έρωτα σας. Εάν είστε πάνω ή κάτω από τον τρούλο μιας εκκλησίας, σημαίνει πως θα ευτυχήσετε.

Η εκκλησία επίσης προμηνύει πολύ καλή υγεία. Αν είστε άρρωστοι θα αναρρώσετε. Αν όμως ονειρευτείτε κατεστραμμένη εκκλησία πρέπει να προσέξετε πολύ. Κινδυνεύετε και εσείς και οι δικοί σας. Αν δείτε να  βρίσκεστε σε εκκλησία και να παρακολουθείτε τη λειτουργία, η υγεία σας θα είναι άριστη. Αν όμως δείτε ότι συμμετέχετε σε αγιασμό αποτελεί κακό προμήνυμα.

Η εκκλησία επίσης, όπως και να παρουσιαστεί στο όνειρό σας, σημαίνει πολύ καλές εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας καθώς και άνοδο επαγγελματική και οικονομική. Αν όμως ονειρευτείτε παπάδες ή εκκλησία κλεμμένη και λεηλατημένη, προετοιμαστείτε για μεγάλες ζημιές και καταστροφές. Αν δείτε ότι φροντίζετε ή στολίζετε εκκλησία θα έχετε ξαφνικά και απρόσμενα κέρδη. Αν ονειρευτείτε ότι καίγεται θυμίαμα στην εκκλησία τότε μόνο καλά να περιμένετε. Αν δείτε παπά να θυμιατίζει στην εκκλησία πρέπει να  προσέξετε τους συνεργάτες σας γιατί είναι πιθανό να σας επιβουλεύονται.


43 comments on “Εκκλησία

  1. βρέθηκα σε μια εκκλησία με τις μπυτζαμες όπως κοιμήθηκα,ήταν δίπλα στο σπίτι της μαμάς μου και ετοίμαζαν για εσπερινό,πήγα όπως ημουν να χτυπησω τις καμπάνες για να πάω δίπλα να αλλάξω μετά,αλλά άργησα λέει και ξεκίνησε,αφού γέμισε κόσμο παρουσιάστηκαν τον δύο δικοί μου άνθρωποι που ο ένας είναι παππας,έφυγα να πάω να ντυθώ και απ’ έξω με συνάντησε ένας Παππάς και μου ζήτησε ένα χαμομήλι να του φτιάξω και έκατσε στην βεράντα της μαμάς μου να το πιει και εκείνη την στιγμή ήρθαν και η μάμα μου με τον πατέρα μου από τον κήπο,μετά ετοίμαζε η μαμά μου μόλις τελείωνε η εκκλησία να κάτσουμε να φάμε όλοι μαζί που είχαν έρθει και τα παιδια

  2. Εγω είδα πως ανέβαινα τα σκαλιά και κατέληγα σε ένα μικρό εκκλησάκι ψηλά στο βουνό έχοντας θέα όλο το νησί . Το θέμα είναι ότι ανέβαινα αυτά τα σκαλιά με τον άνθρωπο που θέλω να είμαι μαζί του και δεν είμαι .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*