Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Εξάδελφος, εξαδέλφη

Σε γενικές γραμμές αν δείτε στ’ όνειρο σας εξάδελφο ή εξαδέλφη σας, σημαίνει απογοητεύσεις και στενοχώριες.Το όνειρο αυτό προλέγει μια πικραμένη ζωή.

Υπάρχουν όμως και ειδικότερες ερμηνείες ανάλογα με το πως βλέπουμε τον/την εξάδελφο/εξαδέλφη στο όνειρό μας.

Ο εξάδελφος που είδες και ήταν μοναχός του, σημαίνει πως θα ακούσεις για κάποιον γάμο. Αν είδες την εξαδέλφη σου, θα μάθεις πως παντρεύτηκε μια παλιά σου φίλη. Αν δεις πως είσαι με μια άγνωστη γυναίκα, και λες πως είναι εξαδέλφη σου, να ξέρεις πως θα κάνεις παράνομο ερωτικό δεσμό μαζί της. Τα πολλά εξαδέλφια σημαίνουν στενοχώριες. Υπάρχει και η περίπτωση να προμηνύουν τον θάνατο συγγενικού σας προσώπου. Αν ονειρευτείτε τρυφερή αλληλογραφία με εξάδελφο ή εξαδέλφη, είναι προμήνυμα μοιραίας ρήξης ανάμεσα σε οικογένειες.


3 comments on “Εξάδελφος, εξαδέλφη

  1. Εγώ πάλι είδα ότι ένας ξάδερφος μου
    , που παντρεύτηκε πρόσφατα, χώρισε και δεν ξέρω κάτι έγινε με την ανιψιά μου και έκαναν συμφωνία με την μητέρα μου να παντρευτούμε επειδή ήμουν και έγκυος.Ο γάμος μας θα ήταν λευκός κάτι τέτοιο και θυμάμαι που τον ευχαριστούσα κιόλας!Γενικά βλέπω συχνά να παντρεύομαι με ξαδέρφια μου που δεν είναι και όλα παντρεμένα στην πραγματικότητα όπως και μακρινά..και δεν είναι πάντα λευκός ο γάμος στον ύπνο μου..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*