Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Εραστής, ερωμένη

Αν βλέπεις στον ύπνο σου τον εραστή σου χαρούμενο και γελαστό, να ξέρεις πως είσαι τρελά ερωτευμένη μαζί του. Ο δεσμός σου είναι πηγή χαράς και ευτυχίας. Αν τον δεις θυμωμένο και κατσουφιασμένο, πρέπει να προσέξεις πολύ. Κάποιο μυστικό σου που έχει σχέση με το εκείνον, θα το μάθει. Ανύπαντρη κοπέλα ή παντρεμένη αν δει πως χορεύει με τον εραστή της, ας μην περιμένει ευτυχία. Αν είσαι παντρεμένη και βλέπεις τον εραστή σου, πρόσεξε τους γύρω σου.

Όταν κάποιος άνδρας δει να τον φιλάει άγνωστη γυναίκα να περιμένεις απιστία από τη γυναίκα του. Αν δεις να τη χτυπάς, περίμενε χαρά και ευτυχία. Ο άνδρας που βλέπει πως είναι εραστής, θα αποδειχθεί τελικά κενός συναισθημάτων.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε το αγόρι μας αντιπροσωπεύει την σχέση μας με αυτόν και πως νοιώθουμε για αυτόν.
Αν βλέπουμε ότι ο φίλος μας είναι πεθαμένος σημαίνει ότι κάτι στον εαυτό μας δεν λειτουργεί και έχει «πεθάνει». Δεν αφήνουμε τον εαυτό μας να εκφραστεί απόλυτα. Μπορεί επίσης να συμβολίζει και τη σχέση σας με αυτόν και να χρειάζεται να αφήσετε τη σχέση σας.
Αν το αγόρι μας είναι μακριά και τα όνειρά μας περιέχουν πολλά αγγίγματα, σημαίνει ότι σας λείπει και με αυτόν τον τρόπο τον έχετε κοντά σας. Το όνειρο μας λέει να μην παίρνουμε τα καθημερινά πράγματα για δεδομένα. Ας μάθουμε να εκτιμούμε τα μικρότερα πράγματα στη ζωή.
Στα όνειρα όπου το αγόρι μας λέει ότι είναι ομοφυλόφιλος ή ότι δε μας αγαπάει πλέον αντιπροσωπεύει τις δικές μας ανασφάλειες στη σχέση μας. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι η σχέση προχωράει σε νέο επίπεδο, όπου έχετε κάποιο άγχος και φόβους, για την κατάσταση, που αλλάζει. Μπορεί να νοιώθετε ότι είσαστε έξω από τη ζωή του ή ότι δεν μπορείτε να μοιραστείτε μαζί του όλες του τις εμπειρίες. Καταλήγει να αφορά την εμπιστοσύνη και την επικοινωνία μεταξύ σας.


16 comments on “Εραστής, ερωμένη

  1. Γεια σας είδα στο όνειρο μου ότι η κολλητή μου πήγε με αυτόν που μου αρέσει και αυτός καταλάθος με φίλησε και ελεγεε ιχχ ιουυ και κοροδευομασταν και μετά πήγε καταλάθος και φίλησε την κολλητή μου και του άρεσε

  2. Καλησπέρα ονομάζομαι Αριστέα. Χθες είδα στον ύπνο μού ότι ήμουν έγκυος (Στην πραγματικότητα δε είμαι) κ μου είχαν κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο γιατί από ώρα σε ώρα θα με πιάνανε οι πόνοι. Οι πόνοί τελικά δεν με έπιασαν κ έτσι ο γιατρός με έδιωξε. Κάποια στιγμή σκέφτηκα να ξανά κάνω ένα τεστ. Το κάνω κ δείχνει θετικό..ύπηρχε κόσμος στο νοσοκομείο συγγενείς μου κ μου λέγανε όλοι με το καλό κ με ένα πόνο. Κ ενώ χάιδευα την κοιλιά μου τους έλεγα ότι δεν εχω πόνους κ ότι μάλλον δεν θα γεννήσω. Τελικά ο γιατρός μέ διώχνει από το νοσοκομείο γιατί λέει δ2 ήμουν ακόμα έτοιμη να γεννήσω. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε σε ένα μέρος σαν ταβέρνα κάτι τέτοιο κ κάποιος απ έξω πουλούσε αβγά. Αυτα τα αβγά ήταν το καθένα σε ένα κόκκινο κάτι σαν φωλιά κ κάποια άλλα κανονικά σε καρτέλα. Πήγα να πάρω κ μου λέει το άτομο που τα πουλούσε ότι θα σου δώσω να πάρεις αυτά (αυτά στην κόκκινη φωλια τα οποία βρωμουσαν χαλασμενο) μη τα βλέπεις λέει έτσι απλά ξεπλυνε τα με λίγο νερό κ είμαι εντάξει. Τα πήρα με μισή καρδιά αλλά δεν τα έφαγα. Εκεί ξύπνησα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*