Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Ζήλια

Αν σε ζηλεύουν, τότε θα υπάρξει σημαντική ερωτική επιτυχία. Αν ζηλεύεις το ν άνθρωπο που σε αγαπά, αυτό σημαίνει πως τα αισθήματα που τρέφει για σένα είναι δυνατά και αληθινά.


3 comments on “Ζήλια

  1. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!! ΕΓΩ ΛΕΕΙ ΦΙΛΙΟΜΟΥΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ Μ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΕ ΖΗΛΕΨΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ Μ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ Μ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΜΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΑΓΟΡΙΑ ΠΛΑΚΟΔΙΚΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ Μ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΠΕΡΙΡΓΑ ΟΝΕΙΡΑ

  2. ειδα οτι ενας φιλουσε μια κοπελα μπροστα μου για να ζηλεψω κι εγω ζηλεψα αλλα δν εκανα τιποτα. αυτος ειναι ενας απο το σχολειο μου αλλα δν του εχω μιλησει ποτε!. ουτε καν τον ξερω…. τι ειναι αυτο?

  3. Βρε παιδια,θελω να μου πει καποιος τι σημαινει αυτο το ονειρο:
    Ειχα δει πως σε ενα παιχνιδι,’χακαρα’ την καλυτερη φιλη μιας φιλης μου,και η φιλη μου με χακαρε και αυτη….στην πραγματικοτητα ομως και στο ονειρο την ζηλευω παρα πολύ…τι σημαινει?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*