Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Θάλασσα

Η γαλάζια, η ήρεμη θάλασσα είναι καλό σημάδι, συμβολίζει το ευτυχισμένο και γαλήνιο σπιτικό. Αντίθετα, η φουρτουνιασμένη θάλασσα συμβολίζει τα προβλήματα και τις στενοχώριες. Αν δεις τα νερά της θάλασσας να απομακρύνονται (παλίρροια), περίμενε δύσκολες και δυστυχισμένες μέρες. Αν δεις πολλά καράβια στη θάλασσα, περίμενε μέρες ευτυχισμένες. Αν δεις πως πέφτεις στη θάλασσα, κάποιο κακό θα σε βρει. Υπάρχει και μια άλλη ερμηνεία, Πολλοί είναι εκείνοι οι ερμηνευτές που ισχυρίζονται πως μια γυναίκα που βλέπει θάλασσα, είναι σαν να βλέπει τον εαυτό της σε καθρέφτη. Σύμφωνα με τη γνώμη τους, η γυναίκα που βλέπει ήρεμη και γαλανή θάλασσα, είναι ένας ήπιος και ήρεμος χαρακτήρας, γεμάτος στοργή και αγάπη. Η φουρτουνιασμένη θάλασσα μας δείχνει πως η γυναίκα αυτή που τη βλέπει, είναι ικανή να προκαλέσει καταστροφές. Το λιμανάκι που βλέπει κανείς, άντρας ή γυναίκα, σημαίνει γαλήνη και ψυχική ηρεμία.


31 comments on “Θάλασσα

  1. Ήμουν σε μια παραλία στη Κρήτη (από εκει είμαι). Δεν θυμάμαι με ποιους ήμουν μαζί, γτ δεν ήμουν μόνη και έψαχνα δικούς μου ανθρώπους. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπροστά στα μάτια μου είδα τη θάλασσα να απομάκρυνεται. Όλο πήγαινε και πιο πίσω, σχεδόν εξαφανίστηκε στον ορίζοντα. Μετά μπήκαμε όλοι σε ένα πλοίο κι όταν λέω όλοι όλοι κόσμος πολύς και περιμέναμε να έρθει το τσουναμι ελπίζοντας ότι το πλοίο θα καταφέρει να επιπλευσει. Είχα μια τεράστια αναταραχή και αγωνία για την οικογένεια μου, αν σωθουμε. Βρεθήκαμε όλοι οι συγγενείς μέσα στο πλοίο. Το τελευταίο που Θυμάμαι ειναι ένα τεράστιο μαύρο κύμα σίγουρα μπορούσε να καλύψει όλο το νησί. Ερχόταν κατά πάνω μας αλλά ήταν μακριά ακόμα. Θα μπορούσα να έχω μια ερμηνεία? Ευχαριστώ.

  2. Είδα τον φίλο μου ότι ήθελε να πουλήσει το μηχανάκι του και είχε δώσει ραντεβού για να το δείξει.ητανε δύο κοπέλες σε ένα άλλο μηχανάκι και αυτή που οδηγούσε ενδιαφερόταν για την μηχανή η φίλη της είχε ξανθά μαλλιά. ξαφνικά είδα από κάτω και φαινόταν πεντακάθαρα νερά σε ένα κλειστό μέρος σαν κολπακι. Έβλεπες μέχρι τον βυθό υπέροχο θέαμα. Το αγόρι αισθάνθηκα ότι του άρεσε η κοπέλα που ενδιαφερόταν για μηχανάκι. Η κοπέλα βούτηξε στα νερά και ακολούθησε η φίλη τής. Ύστερα βούτηξε και το αγόρι μου που ακολουθούσε την κοπέλα.και εγώ αλλά δεν εβρεξα το κεφάλι μου. Η κοπέλα βγήκε από τα νερά και κολυμπούσα με το αγόρι μου στα πεντακάθαρα νερά.ξαφνικα είδα ότι προηγούμενος κολυμπουσαμε σε βρώμικα νερά που ήταν περιφραγμένα. Όμως συνεχίσαμε να κολυμπάμε στα καθαρά νερά ξανά σε όλη την διάρκεια το αγόρι μου δεν μου έδινε καμία σημασία. Φύγαμε από εκεί και ήμασταν σε λεωφορείο για να γυρίσουμε εμείς καθόμασταν μπροστά και οι κοπέλες ακριβώς από πίσω. Έφυγα και όταν γύρισα είδα το αγόρι μου να δαγκώνει το χέρι της κοπέλας που του άρεσε ερωτικά. η φίλη της μου είπε ότι ο φίλος μου μου είχε αγοράσει λουλούδια νομίζω κόκκινα ήταν. Όταν πήγα να του ζητήσω εξηγήσεις αυτός μου είπε ότι δεν γίνεται να είμαστε μαζί. Επειδή ήταν ερωτευμένος με την άλλη κοπέλα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*