Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Θυμός

Αν δεις τον άντρα σου ή τη γυναίκα σου θυμωμένη, περίμενε ευτυχία και οικογενειακή θαλπωρή. Η κοπέλα που βλέπει τον αγαπημένο της γεμάτο θυμό, να ξέρει πως τα αισθήματα που τρέφει για το άτομο της είναι αληθινά. Αν εσύ είσαι θυμωμένος, περίμενε επιτυχίες.


One comment on “Θυμός

  1. Ξημερώματα Δευτέρας (29/07/2019), είδα να είναι πρωί και να υπάρχει χιόνι πεντακάθαρο και σε ένα ύψωμα παρκαρισμένο το αυτοκίνητο του άνδρα που με ενδιαφέρει και αυτό να είναι πεντακάθαρο. Στη συνέχεια είδα τον Άνδρα που με ενδιαφέρει να φοράει μπουφάν και όπως προχωρούσα γύρισε και κοίταξε με θυμωμένο βλέμμα και δεν μου μίλησε, αδιαφόρησε. Και όπως συνέχισα να προχωράω, είδα να έρχεται προς το μέρος μου η κοπέλα του. Εγώ όμως τη προσπέρασα χωρίς να ανταλλάξουμε κουβέντα και μπήκα σε ένα δωμάτιο όπου βρισκόταν ένας γνωστός μου κοστούμι μπλε-γκρι χρώμα και μπλε γραβάτα. Αυτός ο γνωστός μου όταν μπήκα στο δωμάτιο άρχισε να λέει ψαλμούς. Την κοπέλα την λένε Ευαγγελία και τον γνωστό μου επίσης Βαγγέλη.
    Τι σημαίνει αυτό το όνειρο;;;;;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*