Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Καβγάς

Αν δεις να μαλώνεις και είσαι ανύπαντρη κοπέλα, είναι σημάδι ότι θα παντρευτείς γρήγορα. Αν δεις πως μαλώνεις με άγνωστους, περίμενε δυσάρεστα νέα. Μια παντρεμένη γυναίκα που θα δει ότι μαλώνει με τον άντρα της, να περιμένει κάποιο δώρο από εκείνον.


18 comments on “Καβγάς

  1. eida oti mou poulousan tsampouka k mou petousan petres 10 agnwstoi…t simainei auto?

  2. το ειδα πρίν 20 λεπτά στον μεσημεριανο υπνακο που είπα να κάνω,λοιπών, ειδα να συνεννωούμε με εναν αγνωστο που ηταν και αυτος με το αμαξι του αλλα προσταμου για την θεση παρκινκ,τα βρηκαμε,ολα καλα,εφυγε και εβαλα το αμξι,αστραπιαια,βρησκωμε εξω απο το αμαξι και αυτος ειχε γυριση κιολας οπως και εγω,οπου του ελεγα πως σε 2 λεπτα θα φυγω,εντομεταξυ,χαμπαρι δεν πηρα,στο αμαξι μου μεσα ηταν 4 ατομα (δεν τους ειδα καθολου) το καταλαβα οταν εβαλαν μπροστα,ετρεξξα ανοιξξα την πορτα του οδηγου ενο εκανε οπισθεν για να ξεπαρκαρη και προσπαθω να παρω τα κλειδια,στο τιμονη ηταν γυναικα,προσπαθεισε να με εμποδιση ο συνοδηγος βαζωντας τα χερια του να μη μπορεσο να βγαλω τα κλειδα,με λιγο σπρωξιμο και αποτομες κινησης,τα πηρα,εκανα πισω και φωναζα φωναξτε αστυνομια ειχε κοσμο τριγυρο,το ειπα 3 -4 φορες αστυνομια αστυνομια … με λιγα με πολλα ,ο συνοδηγος βγηκε απο το αμαξι και πηγε να φυγη,τον ορμισα ,επεσε κατω κααι τον σαπισα στις μπουνιες,ακουσα,ενιωσα και ενα κρατσ αλλα δεν ειδα; τη ηταν γιατι δεν τον κοιτουσα οταν τον μπουνιδιαζα… αυτο… ακου εκει μεσημεριατικα !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*