Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Καθρέπτης, καθρέφτης

Όταν δείτε καθρέπτη, είτε πολλούς είτε έναν, αν επίσης καθρεφτίζεστε ή άλλοι να καθρεφτίζονται, προμηνύονται παγίδες και βρώμικες δουλειές. Επίσης σημαίνει επερχόμενη απιστία και ατυχίες. Ακόμη χειρότερο είναι το όνειρο αν δείτε σπασμένο καθρέφτη που σημαίνει μεγάλο κίνδυνο και κακοτυχίες στις δουλειές σας. Πιο αναλυτικά:

Αν δείτε στον ύπνο σας απλώς έναν καθρέπτη, αυτό σημαίνει κάποιο κακό προμήνυμα.

Αν δείτε σπασμένο καθρέπτη, σημαίνει πως θα σας συμβούν γεγονότα που θα σας στενοχωρήσουν πολύ, σημαίνει δε πως θα μάθετε για κάποιο θάνατο ή θα κινδυνέψετε σοβαρά κι εσείς.

Αν δείτε πως σπάσατε τον καθρέφτη σας εσείς, σημαίνει σοβαρός κίνδυνος σας απειλεί που θα βυθίσει εσάς και την οικογένεια σας σε μεγάλη στενοχώρια. Για τη νέα γυναίκα που θα δει πως έσπασε καθρέφτη, σημαίνει πως θα κάνει άτυχες φιλίες και δυστυχισμένο γάμο.

Αν δείτε πως έπεσε ο καθρέπτης σας και κομματιάστηκε, σημαίνει μεγάλη συμφορά για σας και την οικογένεια σας.

Αν δείτε καθρέφτη πολύ ακριβό, αυτό σημαίνει πως για τη ζωή που κάνετε θα μετανιώσετε.

Αν δείτε πολλούς καθρέπτες μαζί είτε είναι στη σειρά είτε όχι, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν μεγάλες και συνεχόμενες ατυχίες και στενοχώριες.

Αν δείτε πως κοιταζόσαστε εσείς σε καθαρό καθρέπτη αυτό σημαίνει πως θα έχετε επιτυχία αυτόν τον καιρό τόσο στη δουλειά σας όσο και στον έρωτα. Για τους νέους που βλέπουν πως κοιτάζονται στον καθαρό καθρέπτη σημαίνει σοβαρή ερωτική κατάκτηση.

Αν δείτε πως ο καθρέπτης που κοιταζόσαστε είναι θολός, αυτό σημαίνει πως προσπαθείτε με δόλια μέσα να πετύχετε τους σκοπούς σας και θα λυπηθείτε.

Αν είστε άρρωστος και δείτε πως κοιταζόσαστε στον καθρέπτη, αυτό σημαίνει πως θα γίνετε καλά.

Αν ήσαστε γυναίκα και δείτε πως θαυμάζετε το γυμνό σας σώμα μπροστά στον καθρέπτη, αυτό σημαίνει πως έχετε στο μυαλό σας να δημιουργήσετε παράνομους και ακόλαστους ερωτικούς δεσμούς, που αν το επιχειρήσετε θα βγείτε απόλυτα ζημιωμένη.

Αν δείτε πως χρησιμοποιείται το νερό και την θάλασσα γιά καθρέπτη, σημαίνει πως σας περιμένει σοβαρό ατύχημα ή αρρώστια που θα φτάσει μέχρι και τον θάνατο.

Αν ονειρευτείτε πως κοιταζόσαστε σε καθρέφτη, σημαίνει πως θα συναντήσετε αποθαρρυντικές καταστάσεις και αρρώστια θα σας στοιχίσει την απώλεια της τύχης σας.

Αν δείτε σπασμένο καθρέφτη, σημαίνει πως κάποιος συγγενής, γνωστός ή φίλος θα πεθάνει από ξαφνικό ή βίαιο θάνατο.

Αν δείτε άλλους να καθρεφτίζονται, σημαίνει πως κάποιοι θα σας αδικήσουν στην προσπάθεια τους να προωθήσουν τα συμφέροντα τους.

Αν δείτε ζώα να καθρεφτίζονται, σημαίνει απογοητεύσεις και ατυχία.

Αν είδε τον αγαπημένο της να καθρεφτίζεται και να είναι χλωμός και καταβεβλημένος, σημαίνει θάνατο ή διάλυση αρραβώνα. Αν είδε πως ήταν ευτυχισμένος, σημαίνει πως θα υπάρξει μεταξύ τους ένας πρόσκαιρος χωρισμός.


24 comments on “Καθρέπτης, καθρέφτης

  1. Καλημέρα σας!
    Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν στο μπάνιο κ ότι είχα είδη μισό ξυριστει, δηλαδή, η αριστερή μ πλευρά ήταν ξυρισμένη και το υπόλοιπο μ πρωσοπο με τρυχα, όμως η ξυρισμένη πλευρά ήταν το δέρμα μου φαινόταν πολύ απαλό..!

    Τι μπορεί να σημαίνει αυτό??

  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΜ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΤΕ ;;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*