Καθρέπτης, καθρέφτης

Όταν δείτε καθρέπτη, είτε πολλούς είτε έναν, αν επίσης καθρεφτίζεστε ή άλλοι να καθρεφτίζονται, προμηνύονται παγίδες και βρώμικες δουλειές. Επίσης σημαίνει επερχόμενη απιστία και ατυχίες. Ακόμη χειρότερο είναι το όνειρο αν δείτε σπασμένο καθρέφτη που σημαίνει μεγάλο κίνδυνο και κακοτυχίες στις δουλειές σας. Πιο αναλυτικά:

Αν δείτε στον ύπνο σας απλώς έναν καθρέπτη, αυτό σημαίνει κάποιο κακό προμήνυμα.

Αν δείτε σπασμένο καθρέπτη, σημαίνει πως θα σας συμβούν γεγονότα που θα σας στενοχωρήσουν πολύ, σημαίνει δε πως θα μάθετε για κάποιο θάνατο ή θα κινδυνέψετε σοβαρά κι εσείς.

Αν δείτε πως σπάσατε τον καθρέφτη σας εσείς, σημαίνει σοβαρός κίνδυνος σας απειλεί που θα βυθίσει εσάς και την οικογένεια σας σε μεγάλη στενοχώρια. Για τη νέα γυναίκα που θα δει πως έσπασε καθρέφτη, σημαίνει πως θα κάνει άτυχες φιλίες και δυστυχισμένο γάμο.

Αν δείτε πως έπεσε ο καθρέπτης σας και κομματιάστηκε, σημαίνει μεγάλη συμφορά για σας και την οικογένεια σας.

Αν δείτε καθρέφτη πολύ ακριβό, αυτό σημαίνει πως για τη ζωή που κάνετε θα μετανιώσετε.

Αν δείτε πολλούς καθρέπτες μαζί είτε είναι στη σειρά είτε όχι, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν μεγάλες και συνεχόμενες ατυχίες και στενοχώριες.

Αν δείτε πως κοιταζόσαστε εσείς σε καθαρό καθρέπτη αυτό σημαίνει πως θα έχετε επιτυχία αυτόν τον καιρό τόσο στη δουλειά σας όσο και στον έρωτα. Για τους νέους που βλέπουν πως κοιτάζονται στον καθαρό καθρέπτη σημαίνει σοβαρή ερωτική κατάκτηση.

Αν δείτε πως ο καθρέπτης που κοιταζόσαστε είναι θολός, αυτό σημαίνει πως προσπαθείτε με δόλια μέσα να πετύχετε τους σκοπούς σας και θα λυπηθείτε.

Αν είστε άρρωστος και δείτε πως κοιταζόσαστε στον καθρέπτη, αυτό σημαίνει πως θα γίνετε καλά.

Αν ήσαστε γυναίκα και δείτε πως θαυμάζετε το γυμνό σας σώμα μπροστά στον καθρέπτη, αυτό σημαίνει πως έχετε στο μυαλό σας να δημιουργήσετε παράνομους και ακόλαστους ερωτικούς δεσμούς, που αν το επιχειρήσετε θα βγείτε απόλυτα ζημιωμένη.

Αν δείτε πως χρησιμοποιείται το νερό και την θάλασσα γιά καθρέπτη, σημαίνει πως σας περιμένει σοβαρό ατύχημα ή αρρώστια που θα φτάσει μέχρι και τον θάνατο.

Αν ονειρευτείτε πως κοιταζόσαστε σε καθρέφτη, σημαίνει πως θα συναντήσετε αποθαρρυντικές καταστάσεις και αρρώστια θα σας στοιχίσει την απώλεια της τύχης σας.

Αν δείτε σπασμένο καθρέφτη, σημαίνει πως κάποιος συγγενής, γνωστός ή φίλος θα πεθάνει από ξαφνικό ή βίαιο θάνατο.

Αν δείτε άλλους να καθρεφτίζονται, σημαίνει πως κάποιοι θα σας αδικήσουν στην προσπάθεια τους να προωθήσουν τα συμφέροντα τους.

Αν δείτε ζώα να καθρεφτίζονται, σημαίνει απογοητεύσεις και ατυχία.

Αν είδε τον αγαπημένο της να καθρεφτίζεται και να είναι χλωμός και καταβεβλημένος, σημαίνει θάνατο ή διάλυση αρραβώνα. Αν είδε πως ήταν ευτυχισμένος, σημαίνει πως θα υπάρξει μεταξύ τους ένας πρόσκαιρος χωρισμός.

24 comments on “Καθρέπτης, καθρέφτης

  1. Γειά σας, εγώ είδα στον ύπνο μου εμένα η οποία είμαι με κάστανα μαλλιά και σχεδόν μέχρι την μέση σε μάκρος. Αλλά στο όνειρο είδα ότι ήμουν μπροστά από ένα καθρέφτη και κοιτάζομουν, μόνο που ήμουν με πιο μακριά μαλλιά από ότι είμαι κανονικά, και τα μαλλιά δεν ήταν χτενίσμενα, αλλά απαλά και ωραία και λίγο κατσαρά και κοιτούσα τα μαλλιά μου.
    Τι μπορεί να σημαίνει αυτό? Περιμένω την απάντηση σας.

  2. Καλημέρα είδα εμένα και την κουνιάδα μ να καθαρίζει καθρέφτες να τους σπάει για να τους πετάξει εγώ της έλεγα ότι δεν μπορώ μα σπάσω καθρέφτη διότι είναι γρουσουζιά μέχρι που έπιασα ένα κι έσπασε αλλά πολύ λίγο στην γωνία του καθρέφτη τι ερμηνεία έχει αυτό;;;;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *