Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Καναρίνι

Θα πάρεις μεγάλη χαρά, όταν το ακούσεις να κελαηδάει. Αν δεις ότι πιάνεις καναρίνι, θα κερδίσεις μια υπόθεση. Η κοπέλα ή ο νέος που το ακούει να κελαηδά, να περιμένει σύντομα ερωτική εξομολόγηση. Αν το καναρίνει φεύγει από το κλουβί, προμηνύεται διακοπή ερωτικών σχέσεων.


2 comments on “Καναρίνι

  1. Καλημέρα, εμένα το όνειρο το είδε η φίλη μου,με είδε δηλαδή να έχω ένα καναρίνι στο κλουβί και μου είπε ν’αλλαξω το κλουβί και να το βάλω σ’ενα άλλο κι εγώ το έπιασα, καθόταν ήρεμο το καναρίνι,το έβγαλα από το ένα κλουβί και το έβαλα σ’ενα άλλο..

  2. EGO EXO 2 kANAPINIA STO SPITI MOY KAI TA EXO DEI POLLES FORES STON YPNO MOY,POTE NA FEFGOYN APO TO KLOYBI,POTE NA EINAI PETHAMENA MESA STA SKOYPIDIA KAI MEPIKES FOPES SAN NA THELOYN NA MOY TA PAPOYN.EINAI GENIKA ASXHMO ONEIPO H APLOS TA BLEPO EPEIDH TA EXO MESA STO SPITI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*