Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Καφές

Τα σπυριά του καφέ σημαίνουν χαρά ενώ αν τα δεις χυμένα σημαίνουν δυστυχία. Όταν πίνεις καφέ σημαίνει πως θα πικραθείς. Όταν σου προσφέρουν να πιεις καφέ θα πικραθείς πολύ από τον θάνατο κάποιου συγγενούς σου. Αν σου χυθεί καφές και σε λερώσει, περίμενε καταστροφή. Αν ψήνεις καφέ σε μπρίκι, περίμενε δυσάρεστα νέα.


12 comments on “Καφές

  1. Εγώ ενα από τα όνειρα που είδα σήμερα, ήταν ότι καθόμουν με το αγόρι που μου αρέσει και άλλο ένα άτομο στο μπαλκόνι του σπιτιού που είμαι σε διακοπές και πίναμε καφε. Στην πραγματικότητα εγώ δεν πίνω καφέ. Μόλις δοκίμασα, ήταν πικρός και δεν πινονταν. Το αγόρι με κοίταξε και ενώ μου συμπεριφερόταν παράξενα, μου πρόσφερε να πιω από τον δικό του, που είχε και πιο ανοιχτό χρώμα και ήταν λιγότερος. Δοκίμασα λίγο και ήταν πολύ νοστιμος και γλυκός. Τον ρώτησα πώς γίνεται αυτό και μου είπε πως ο δικός του είχε ζάχαρη, ενώ ο δικός μου ήταν σκέτος. Τι περίεργο.

  2. εβλεπα ότι εφτιαχνα καφε στη μανα μου κ στον πατερα μου ο οποιος εχει πεθανει αλλα δεν τον πετυχενα κ ολο εφτιαχνα καινουργιο .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*