Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Κεφάλι

Αν δεις ότι έχεις μεγάλο κεφάλι, μεγαλύτερο από το κανονικό, περίμενε κέρδη, τιμές και δόξες. Αν το κεφάλι σου το βλέπεις μικρό, θα ταπεινωθείς. Αν κρατάς το κεφάλι σου με τα δυο σου χέρια, θα μάθεις πως κάποιος δικός σου πέθανε. Αν δεις κομμένο το κεφάλι σου, σημαίνει ευτυχία και πολλά κέρδη. Κεφάλι με ψείρες προμηνά πολλά κέρδη. Αν λούζεις το κεφάλι σου, θα απαλλαγείς από τις στενοχώριες σου ενώ το ξυρισμένο κεφάλι σημαίνει λύπη και στενοχώρια.


One comment on “Κεφάλι

  1. γεια σας..ειδα στο ονειρο μου οτι πεθανε ο αδερφος μου και εκλαιγα πολυ και οτι η μητερα μ ειχε μια σοβαρη αρρωστια μαλλον καρκινο ειχε πληγες στα χερια στον αγκωνα και ειχε λιγο το κεφαλι της ξυρισμενο σε ενα σημειο και ειχε και εκει πληγες.ολα αυτα γινονταν στο σπιτι το γονιων μου εγω δεν μενω στο ιδιο σπιτι πια..τι να σημαινει?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*