Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Κολύμπι

Το καλύτερο που μπορούμε να δούμε στο όνειρό μας είναι να κολυμπάμε με ευκολία και χαρά, να κάνουμε βουτιές και να βυθιζόμαστε στο νερό χωρίς άγχος και φόβο, και να κολυμπάμε επιστρέφοντας χωρίς δυσκολία στην παραλία (ή στην άπέναντι όχθη αν είμαστε σε ποτάμι), η οποία αντιπροσωπεύει τον αντικειμενικό σκοπό μας. Αυτό το όνειρο προμηνύει ότι μπροστά μας απλώνεται ένα πεδίο δράσης χωρίς περιορισμούς, στο οποίο θα καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες μας, τόσο τις οικονομικές όσο και τις ερωτικές.
Αν για οποιονδήποτε λόγο, ονειρευτούμε ότι πνιγόμαστε σημαίνει ότι αυτό που επιθυμούμε δεν θα γίνει πραγματικότητα ή θα αποτύχει. Αντίθετα αν δούμε ότι σώζουμε κάποιον από πνιγμό, σημαίνει ότι θα καταφέρουμε να αποφύγουμε κάποιο πάθημα που θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδιαίτερα επικίνδυνο για μας.
Αν στο όνειρο δούμε να μαθαίνουμε να κολυμπάμε σημαίνει ότι αμφιβάλουμε για τη δύναμη θέλησής μας και ακόμα πρέπει να μάθουμε να επιβαλλόμαστε καλύτερα στα πάθη μας πριν να μπλεχτούμε σε οποιαδήποτε περιπέτεια ή φιλόδοξο σχέδιο.
Επίσης η όψη του νερού έχει μεγάλη σημασία, καθώς το να κολυμπάμε σε καθαρά νερά δείχνει ότι τόσο το πάθος όσο και οι σκέψεις μας είναι καθαρά και ρευστά, ενώ τα λασπωμένα νερά δείχνουν ότι το πάθος θα θολώσει και θα αλλοιωθεί από τις κακές σκέψεις. Αν ενώ κολυμπάμε μας σκεπάσουν τα κύματα ή μας παρασύρει το ρεύμα αυτό σημαίνει ότι τα πάθη μας είναι πιο δυνατά από τη θέλησή μας και ότι είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρουμε να κυριαρχήσουμε πάνω τους, πράγμα που μπορεί να αποτελέσει πηγή δυσμένειας και προβλημάτων. Όταν δεις πως κολυμπάς σε λίμνη, θάλασσα ή ποτάμι και τα νερά είναι καθαρά, περίμενε επιτυχία στις δουλειές σου. Επίσης θα έχεις καλή υγεία. Αν δεις πως κολυμπάς σε θολά νερά, περίμενε αναποδιές, δυστυχία και αρρώστιες. Αν παρ’ ελπίδα βγεις στεγνός ενώ κολυμπούσες, να ξέρεις πως οι αντίπαλοί σου θα αποτύχουν να σου κάνουν κακό. Αν δεις να κολυμπάς σε ποτάμι και να φτάνεις από τη μια όχθη στην άλλη, περίμενε επιτυχίες.


8 comments on “Κολύμπι

  1. Ονειρεύτηκα πως κολυμπούσα στην θάλασσα με αλλα 3 άτομα κ αυτα ηταν μπροστά μαζι κ γω πισω μονη μου κ εκει που κολυμπουσαμε το ενα άτομο έβγαλε 3 τεράστιες καρτέλες που έγραφαν «υγεία, αγάπη, χαρά» κ γω κολύμπησα γρήγορα για να κρυφτώ κατω απ την καρτέλα που έγραφε υγεία..τα νερά ηταν ήρεμα κ στο κανονικό τους χρωμα, αλλά οταν κολυμπούσα αγχωνόμουν μην πνιγω..

  2. Ειδα πως ημουν σε μια λιμνη πρασινη απο την βρωμια οπου κατεληγε σε ποταμι με ρευμα που μπορουσε να σε παρασηρει ανετα , αλλα εγω κολυμπουσα αντιθετα στο ρευμα για να μην με παρασυρει και εσωσα καο την αδερφη μου που την παρεσερνε … Υπηρχαν δυο πολυ μεγαλα στρωμματα πλαστικα ορθογωνια οπου τα συγκεντρωσα διπλα απο ενα δεντρο για να κραταμε απο καπου και να μην μας παρασυρει .. εσωσα για δευτερη φορα την αδερφη μου και την ανεβασα στο στρωμα και ειδα πως πλησιαζε μια φαλαινα σε μεγεθος αυτοκινητου και λιγο μικροτερη … πηγε να δαγκωσει και να σκασει ενα απο τα μεγαλα στρωματα αλλα την εσπρωξα και της εδωσα να δαγκωσει ενα αλλο μικρο σε σχημα χελωνας που το πηρε και εφυγε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*